«Τρέλα» για τα εισιτήρια του ντέρμπι, ζήτηση χωρίς προηγούμενο!

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού αδημονεί για το ντέρμπι της Κυριακής στην Λεωφόρο, με την ζήτηση για εισιτήρια να μην έχει προηγούμενο.

Η πορεία του τριφυλλιού φέτος έχει κάνει τον κόσμο να ζεσταθεί για τα καλά. Το ιστορικό 10/10 μπροστά σε 17.000 οπαδούς της ομάδας έχει δημιουργήσει κύμα αισιοδοξίας στις τάξεις των οπαδών της ομάδας.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού αδημονούν ήδη για το ντέρμπι κάτι που φαίνεται από την τεράστια ζήτηση που υπάρχει. Τα τηλέφωνα της ΠΑΕ έχουν… σπάσει, με τους οπαδούς να ρωτούν αναφορικά με το πότε θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια.

Η ζήτηση που υπάρχει είναι τεράστια και πραγματικά αυτό που συμβαίνει δεν έχει προηγούμενο. Τα εισιτήρια που θα βγουν δεν θα είναι πάρα πολλά, λόγω και της υπάρξης των 8.000 διαρκείας και αναμένεται σε λίγα λεπτά να κάνουν φτερά, με το sold out να είναι δεδομένο.

Είναι δεδομένο ότι με την ζήτηση που υπάρχει ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να γεμίσει το ΟΑΚΑ με μεγάλη ευκολία. Ο κόσμος έχει ζεσταθεί για τα καλά και θα αποτελέσει γι΄ άλλο ένα ματς των δωδέκατο παίκτη του τριφυλλιού.

Από το Blogger.