Σώθηκε στο 97′ ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης!

Στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων ο ΠΑΟΚ γλίτωσε την ήττα (2-2) στην Τούμπα, με γκολ του Ολιβέιρα, απέναντι στον εκπληκτικό Αστέρα που είχε προηγηθεί με 2-0. Στάνκο και Τιλίκα (πεν) το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, μείωσε με πέναλτι ο Κούρτιτς πριν από το σωτήριο γκολ του Ολιβέιρα.

Καλύτερα είχε μπει ο Αστέρας Τρίπολης στο πρώτο μέρος και απειλούσε περισσότερες φορές από τον ΠΑΟΚ. Ο Χουλιάν Μπαρτόλο ήταν ο κύριος εκφραστής των φάσεων, ωστόσο δεν μπόρεσε να μετουσιώσει τις ευκαιρίες του σε κάποιο γκολ, όπως και οι συμπαίκτες του.

Μόλις στο 6ο λεπτό ο Μπαρτόλο έκανε το πλασέ, με την μπάλα να περνάει ξυστά από την εστία του Κοτάρσκι, ενώ η πρώτη καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ ήρθε στο 20’, όταν ο Νάρεϊ εκτέλεσε το κόρνερ, ο Κουλιεράκης πήρε την κεφαλιά, αλλά στην συνέχεια το σουτ του Ολιβέιρα πέρασε άουτ.

Στο 33’ ο Αστέρας είχε ακόμη μια μεγάλη ευκαιρία, ο Τιλίκα έκλεψε και έσπασε στον Μπαρτόλο, ο οποίος έπιασε το πλασέ στην κίνηση έξω από την περιοχή αλλά ο Κοτάρσκι είχε καλή θέση και μπλόκαρε. Στο 44’ ήταν η σειρά του ΠΑΟΚ να απειλήσει, όταν ο Ολιβέιρα έκανε το σουτ από κοντά, αλλά ο Παπαδόπουλος έκανε μια εκπληκτική επέμβαση με τα πόδια και κράτησε την εστία του καθαρή. Βέβαια, να πούμε ότι σε αυτή την φάση η μπάλα είχε βγει, ωστόσο η φάση συνεχίστηκε κανονικά και εφόσον έμπαινε γκολ το VAR θα έπρεπε να παρέμβει. Η ομάδα του Ηρακλή Μεταξά… πάγωσε την Τούμπα στο ιδανικό σημείο, αφού στο 45+2’ άνοιξε το σκορ. Ο Σίτο εκτέλεσε το φάουλ, ο Πίτσου πήρε την πρώτη κεφαλιά, η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι, με τον Στάνκο να παίρνει το ριμπάουντ και με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

 ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Λύρατζης (39’ Α. Ζίβκοβιτς), Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Τσαούσης (32’ Σάστρε), Ντάντας (67’ Σβαμπ), Κούρτιτς, Αουγκούστο (67’ Κωνσταντέλιας), Νάρεϊ, Ελ Καντουρί (46’ Μπίσεσβαρ), Ολιβέιρα.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Ηρακλής Μεταξάς): Παπαδόπουλος, Ατιένζα, Τζουκάνοβιτς, Γκαρντάβσκι, Τασουλής, Μουνάφο, Στάνκο, Τιλίκα (89’ Κωστέας), Σίτο, Μπαρτόλο (82’ Μπενίτο), Κρέσπι (72’ Ιγκλέσιας).

Από το Blogger.