Ασταμάτητος ο Παναθηναϊκός, έκανε το 9Χ9 κόντρα στον Άρη

Με γκολ του Σλοβένου Άντραζ Σπόραρ στο 92’ ο Παναθηναϊκός κέρδισε 1-0 τον Άρη στη Λεωφόρο και συνέχισε το σερί των νικών στο πρωτάθλημα παραμένοντας αήττητος

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και μέχρι το 15’ είχε χάσει τρεις πολύ καλές ευκαιρίες, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν να βρουν το ρυθμό τους και τους χώρους πάνω στον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρου.

Στη συνέχεια όμως ανέβασαν την απόδοσή τους με τον Ετέμπο να δεσπόζει στο χώρο του κέντρου και να προκαλεί μεγάλα προβλήματα στους Πέρεθ και Τσέριν, που δεν μπορούσαν να λειτουργήσουν. Την ίδια στιγμή με την χρησιμοποίηση των Οντουμπάγιο και Εμπακατά στα δεξιά πλευρά είχε απενεργοποιήσει τον Μπερνάρ που ήταν «εγκλωβισμένος». Μάλιστα οι Θεσσαλονικείς έχασαν δυο σημαντικές ευκαιρίες στο διάστημα 16’- 17’ με τις δύο ομάδες να αφήνουν το πρώτο ημίχρονο χωρίς σκορ.

Ο Πάρντιου πέρασε στο ματς τους Γκρέι και Πάλμα στο 63’ και ένα λεπτό αργότερα ο Γιοβάνοβιτς τον Σπόραρ αντί του Ιωαννίδη. Ο Παναθηναϊκός σημείωσε γκολ στο 67’ με τον Μπερνάρ, αλλά ακυρώθηκε σωστά επειδή ο Βέρμπιτς σε μια διεκδίκηση της μπάλας έκανε επιθετικό φάουλ στον Ετέμπο. Ο Αϊτόρ πέρασε στο ματς στο 79’ και δύο λεπτά αργότερα αποχώρησε με πρόβλημα στο γόνατο, ενώ ο Άρης είχε τον έλεγχο διατηρώντας τον Παναθηναϊκό μακριά από την εστία του Κουέστα. Όμως στο 92’ από μια στημένη μπάλα και εκτέλεση του Βέρμπιτς ο συμπατριώτης του Άντραζ Σπόραρ με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι σκόραρε και… λύτρωσε τους «πράσινους». 

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Σάντσες, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Πέρεθ, Τσέριν, Μπερνάρ (79’ Τσόκαϊ), Παλάσιος (79’ Αϊτόρ – 83’ λ.τρ. Βαγιαννίδης), Βέρμπιτς, Ιωαννίδης (63’ Σπόραρ).

Άρης (Άλαν Πάρντιου): Κουέστα, Οντουμπάγιο, Μαζικού, Φαμπιάνο, Ενκουλού, Νταμπό, Ετέμπο, Ματέο Γκαρσία (91’ Πίρσμαν), Ιτούρμπε (63’ Γκρέι), Εμπακατά (80' Ντιόπ), Ζερβίνιο (63’ Πάλμα).

Από το Blogger.