Επέστεψε στις νίκες ο Ατρόμητος που κέρδισε 2-0 τον Αστέρα Τρίπολης

Χρειάστηκε να περάσει ένας μήνας προκειμένου ο Ατρόμητος να πανηγυρίσει νίκη στην Super League, επικρατώντας 2-0 του Αστέρα Τρίπολης.Συγκεκριμένα ήταν 10 Οκτωβρίου όταν ο Ατρόμητος επικρατούσε 2-1 του ΠΑΣ Γιάννινα εντός έδρας. Από τότε οι Περιστεριώτες μέτρησαν τρεις ήττες και μια ισοπαλία ως σήμερα, που νίκησαν με 2-0 τον Αστέρα Τρίπολης εντός έδρας.

 Ο Ατρόμητος μπήκε δυνατά στο ματς και προηγήθηκε στο 9ο λεπτό του Αστέρα Τρίπολης. Συγκεκριμένα μετά από φάουλ που εκτελέστηκε από τον Ρομπάιγ, ο Μαυρομμάτης γύρισε με κεφαλιά την μπάλα στον Χατζηισαΐα που με σουτ έκανε το 1-0.
Πριν καλά προλάβουν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί από το 1-0, ο Ρομπάιγ και πάλι σέρβιρε στον Κιάρτανσον, ο οποίος νίκησε τον Παπαδόπουλο και στο 12ο λεπτό έγραψε το 2-0 για τον Ατρόμητο.
Οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ στο 28ο λεπτό αλλά το σουτ του Έντερ Γκονζάλες σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Παπαδόπουλου. Ο Σίτο στο 31ο λεπτό έφτασε κοντά στην μείωση του σκορ όταν βγήκε τετ α τετ με τον Γιαννιώτη αλλά τον σταμάτησε ο Έλληνας τερματοφύλακας.
Ο ρυθμός έπεσε στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Ατρόμητο να μην ρισκάρει και να προστατεύει τα μετόπισθεν του και ο Αστέρας Τρίπολης από την πλευρά του να προσπαθεί να βγει μπροστά αλλά να μην καταφέρνει να ολοκληρώσει τις επιθέσεις του, με το 2-0 που γράφτηκε σε τρία λεπτά στο ξεκίνημα του αγώνα να είναι και το τελικό σκορ.
Ατρόμητος (Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Κεχρίντα, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Αθανασίου, Έρλινγκμαρκ, Κουέν (77΄Φριντζόνσον), Γκονζάλες (68΄Οικονομίδης), Ρομπάιγ, Κιάρτανσον (68΄Τζαβίδας), Ροτάριου (77΄Κλωναρίδης).
Αστέρας Τρίπολης (Μεταξάς): Παπαδόπουλος, Γκαρντάφσκι (46΄Καρμόνα), Ζουκάνοβιτς, Καστάνο, Τασουλής (68΄Άλβαρες), Σίτο, Ιγκλέσιας, Μουνάφο (68΄Μπερτόγλιο), Κρέσπι, Ριέρα, Μπαράλες (57΄Μπενίτο).

Από το Blogger.