Εύσκολα... 3-0 η ΑΕΚ τον ΟΦΗ!

Χωρίς να πατήσει «γκάζι», όπως μας έχει συνηθίσει στα παιχνίδια της, η ΑΕΚ κατάφερε να επικρατήσει τον ΟΦΗ με 3-0 στην κατάμεστη OPAP Arena για την 12η αγωνιστική της Super League.

Η Ένωση που παρουσιάστηκε με έξι αλλαγές στην ενδεκάδα της σε σχέση με το προηγούμενο ματς στην Τρίπολη, «τελείωσε» το ματς πριν καν αυτό αρχίσει και επέστρεψε στις νίκες.

Με εύστοχο πέναλτι του Λιβάι Γκαρσία και το γκολ του Γκατσίνοβις, οι «κιτρινόμαυροι» απλοποίησαν τα πράγματα, ενώ ο Μάνταλος στο 60′ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα και αποχώρησε με τραυματισμό δέκα λεπτά αργότερα.

Η ΑΕΚ πηγαίνει στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό χωρίς νέα βαθμολογική απώλεια, καθώς παραμένει στο -6 από τον Παναθηναϊκό, αλλά με αγωνία για το μέγεθος του προβλήματος του Μάνταλου. 

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Σιντιμπέ, Μουκουντί, Μήτογλου, Χατζισαφί, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς (66′ Αραούχο), Πινέδα (66′ Γαλανόπουλος), Μάνταλος (70′ Μαχαίρας), Άμραμπατ, Λιβάι Γκαρσία (86′ Κοσίδης).

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Μανδάς, Λάρσον, Μπαλογιάννης, Βούρος, Διαμαντής (83′ Πασαλίδης), Περέα (74′ Στάικος), Μεγιάδο, Ντιουσέ (83′ Νέιρα), Θοράρινσον, Τζου (66′ Νικό), Γκερέρο (66′ Ντουρμισάι).

Από το Blogger.