Καρπετόπουλος: «Ο Τσίπρας έστειλε τον Ολυμπιακό στην Α2 – Ο Μητσοτάκης κάνει πόλεμο στον Μαρινάκη!»

Για διαχρονικό πόλεμο των κυβερνήσεων κατά του Ολυμπιακού ανέφερε σε άρθρο του, στην «SportDay» ο Αντώνης Καρπετόπουλος!

 Αναλυτικά τα όσα έγραψε στην «SportDay»:

«Στις παλιές κόντρες με τους ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ το πρόβλημα της τότε κυβέρνησης ήταν ο Ολυμπιακός: Ο Αλέξης Τσίπρας και οι συν αυτώ έστειλαν στην Α2 μέχρι και την ομάδα μπάσκετ. Σήμερα ο Μητσοτάκης αποφάσισε να κηρύξει πόλεμο στον ίδιο τον Μαρινάκη. Ελπίζοντας πως ο κόσμος του Ολυμπιακού θα μείνει στην άκρη και θα παρακολουθεί.

Δεν έφτασα τυχαία σε αυτό το συμπέρασμα. Μετά τις δηλώσεις του Γιάννη Βρέντζου, που έγιναν στο τέλος του ντέρμπι και το διάγγελμα του προέδρου του Ολυμπιακού, που έγινε απ’ του Ρέντη σε άλλους τόνους, είδα τις χθεσινές τοποθετήσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου και τις απαντήσεις που έδωσε ο ίδιος ο πρωθυπουργός στον Νίκο Χατζηνικολάου στη συνέντευξη που του παραχώρησε.

Με βάση τη λογική, μετά τα όσα ακούστηκαν προχθές το βράδυ, η κυβέρνηση θα έπρεπε να ρωτήσει το «γιατί» αυτή της έκρηξης: το γεγονός ότι ο Βρέντζος έκανε σκληρότερες δηλώσεις από τον Μαρινάκη βοηθούσε για να βρεθεί ένα πεδίο επικοινωνίας αρχικά. Ωστόσο, δεν έγινε τίποτα από αυτά:

Ο Μητσοτάκης αποφάσισε να δημοσιοποιήσει αυτό που ισχύει πάρα πολύ καιρό τώρα, ότι δηλαδή ανάμεσα σε αυτόν και τον Μαρινάκη υπάρχει ρήξη κι όχι απλώς μία αμοιβαία αντιπάθεια. Μετά την παραίτηση του γενικού γραμματέα της κυβέρνησης, Γρηγόρη Δημητριάδη (που για τον Βρέντζο είναι ο άρχοντας του παρακράτους), το σκηνικό του «πολέμου» στήθηκε κι απ’ τους δύο».

Από το Blogger.