Οι Γυναίκες του Παναθηναϊκού κέρδισαν τον Ερυθρό Αστέρα και έκαναν το 3Χ3 στο EuroCup


Οι γυναίκες του Παναθηναϊκού κέρδισαν με 69-64 τον Ερυθρό Αστέρα, έκαναν το 3/3 στον όμιλο του EuroCup και πλέον κρατάνε στα χέρια τους την πρωτιά! 

Ο Παναθηναϊκός μπήκε πολύ δυνατά στο ματς με τον Ερυθρό Αστέρα και έμοιαζε να έχει τον απόλυτο έλεγχο, φτάνοντας στο 13-5 και το 22-14 με την Ριντ, κλείνοντας το δεκάλεπτο στο +6 και δείχνοντας ότι είναι πιο ποιοτική ομάδα από τον αντίπαλό του.

Τα πράγματα δεν άλλαξαν ούτε στην δεύτερη περίοδο, με την διαφορά να γίνεται γρήγορα διψήφια (30-18) και την αρμάδα της Καπογιάννη να έχει τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης. Οι Σέρβες δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν τον ρυθμό του «Τριφυλλιού» και το ημίχρονο έληξε με την διαφορά στους 14 (39-25), κάτι που αντιπροσώπευε πλήρως την εικόνα του αγώνα.

Ο Ερυθρός Αστέρας ανέβασε κάπως στροφές στο δεύτερο μέρος, αλλά ο Παναθηναϊκός εξακολουθούσε να ελέγχει την κατάσταση και να συντηρεί μια διαφορά ασφαλείας (50-35). Στα τελευταία λεπτά ωστόσο ήρθε μια χαλάρωση, η οποία επέτρεψε στις «ερυθρόλευκες» να μειώσουν στους 11 και να πιστέψουν ότι μπορούν να διεκδικήσουν τη νίκη.

Στην τελευταία περίοδο λοιπόν έλαβε χώρα ένα πραγματικό ντέρμπι, με τις φιλοξενούμενες να πλησιάζουν ακόμα και στο καλάθι, περίπου 2 λεπτά πριν το φινάλε (62-60)! Σε εκείνο το σημείο όμως βγήκαν μπροστά Μπουντούρη και Ριντ και έδωσαν στο «Τριφύλλι» τους απαραίτητους πόντους για να διαμορφωθεί το τελικό 70-64 και να έρθει το 3/3 στον όμιλο!

Τα δεκάλεπτα: 22-16, 39-25, 55-44, 69-64

Από το Blogger.