«Σίφουνας» ο Άρης στα Γιάννινα! - 4-0 κέρδισε τον ΠΑΣ

Ο Άρης επιβλήθηκε με 4-0 του ΠΑΣ στα Γιάννενα για τη 13η αγωνιστική της Superleague. Αυτή ήταν η δεύτερη διαδοχική νίκη για την ομάδα της Θεσσαλονίκης μετά τις δύο σερί ισοπαλίες με Ατρόμητο και ΟΦΗ.

Ο Άρης ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος με απολογισμό 6 νίκες, 3 ισοπαλίες και 4 ήττες. Η ομάδα του Άλαν Πάρντιου και είναι στην έκτη θέση.

Ο ΠΑΣ έχει 2 νίκες, 3 ισοπαλίες και 8 ήττες. Η ομάδα του Θανάση Στάικου έχει 9 βαθμούς.

Το πρώτο σουτ του αγώνα έγινε στο 5’ από τον Καμάτσο αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Ο αγώνας είχε καλό ρυθμό στα πρώτα λεπτά και με τη συμπλήρωση 15 λεπτών ο Άρης απείλησε με τον Πάλμα.

Στο 22’ ο Αθανασίου μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα δυνατό σουτ του Καμάτσο. Στο 25ο λεπτό ο Άρης έχασε καλή ευκαιρία με την κάθετη του Πίρσμαν να μη βρίσκει κάποιον συμπαίκτη του. Στο 32’ ο Ματέο Γκαρσία σούταρε και ο Αθανασίου μπλόκαρε. Δύο λεπτά αργότερα ο Σόρια έκανε ωραία προσπάθεια και σούταρε με τον Κουέστα να διώχνει με υπερένταση.

Ο τερματοφύλακας του Άρη μπλόκαρε δυνατό σουτ του Μπιλμπάο πέντε λεπτά αργότερα. Στο 44’ ο Πήλιος έκανε τη σέντρα αλλά δεν βρέθηκε κάποιος συμπαίκτης του στην πορεία της μπάλας.

Στο 49ο λεπτό ο Ζερβίνιο σούταρε αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από την αντίπαλη εστία. Στο 58’ ο Άρης κέρδισε πέναλτι μετά από ανατροπή του Οντουμπάτζο. Ο Φαμπιάνο ανέλαβε την εκτέλεση και άνοιξε το σκορ.

Στο 67’ ο Μορέιρα εκτέλεσε ένα φάουλ αλλά η άμυνα του Άρη ήταν σε ετοιμότητα. Στο 70’ οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία όταν ο Μορέιρα αστόχησε εξ επαφής και στη συνέχεια ο Φαμπιάνο έδιωξε προ του Παμλίδη.  

Οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να βρουν το γκολ της ισοφάρισης. Η ομάδα του Θανάση Στάικου απώλεσε τρεις διαδοχικές ευκαιρίες με τον Ροσέρο, τον Μπάλαν και τον Μορέιρα λίγο πριν τη συμπλήρωση 80 λεπτών αγώνα.

Παρά την προσπάθεια των γηπεδούχων, ο Άρης σημείωσε δεύτερο γκολ στο 79ο λεπτό. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Νταμπό έπιασε την κεφαλιά και ο Ενκουλού από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 81’ ο Άρης έκανε το 0-3 με αυτογκόλ του Εραμούσπε. Οι φιλοξενούμενοι είχαν νέα καλή στιγμή στο 84’ αλλά ο Νταμπό αστόχησε από το ύψος του πέναλτι.

Η ομάδα του Άλαν Πάρντιου έκανε το 0-4 με τον Ματέο Γκαρσία στις καθυστερήσεις του αγώνα. 

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Αθανασίου, Σόρια, Πήλιος, Παντελάκης, Μπιλμπάο, Μορέιρα, Παμλίδης (87’ Μανσούρ), Εραμούσπε, Τζίμας (87’ Τσίρης), Μπαγκαλιάνης (64’ Ροσέρο), Μπαλάν.

ΑΡΗΣ (Άλαν Πάρντιου): Κουέστα, Εμπακατά, Πίρσμαν, Ενκουλού, Φαμπιάνο, Μάνου Γκαρθία (73’ Νταμπό), Ετέμπο (90’+2’ Σγούρος), Ματέο Γκαρσία, Ζερβίνιο (79’ Γκρέι), Καμάτσο (46’ Οντουμπάτζο), Πάλμα.

Από το Blogger.