Μπούσης σε παίκτες του ΟΦΗ: «Παίξτε τη Δευτέρα με χαρά, το αποτέλεσμα θα έρθει»


Μήνυμα συσπείρωσης έστειλε ο Πρόεδρος της  ΠΑΕ ΟΦΗ Μιχάλης Μπούσης στους παίκτες των ασπρόμαυρων στο τραπέζι που τους έκανε το Σάββατο. Ο ιδιοκτήτης της ασπρόμαυρης ΠΑΕ λίγο πριν αποχωρήσουν οι παίκτες, τους μίλησε ζητώντας τους να χαρούν το παιχνίδι και να είναι σίγουροι ότι το αποτέλεσμα θα έρθει.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Όλες οι ομάδες κατά περιόδους περνούν δυσκολίες, έχουν όμως και καλές στιγμές. Πρέπει να μάθουμε να παίζουμε ως ομάδα, ως οικογένεια, όπως είμαστε απόψε. Να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον στα εύκολα και στα δύσκολα.

Ο πραγματικός φίλαθλος, αυτός που σας πιστεύει, θα σας στηρίξει και στις καλές και στις κακές στιγμές. Αυτή είναι η πραγματική αγάπη για την ομάδα. Είμαστε μεγάλη ομάδα. Πιστέψτε στον εαυτό σας. Πιστέψτε στην ομάδα μας.

Το μόνο που σας ζητώ είναι να απολαύσετε το τελευταίο ματς πριν τη διακοπή. Να απολαύσετε το παιχνίδι και θα δείτε ότι στο τέλος όλα θα πάνε καλά. Μην φοβάστε αν δε μπει γκολ με το πρώτο σουτ. Θα έχουμε τις ευκαιρίες μας και θα τα καταφέρουμε. Οι μεγάλοι αθλητές δεν τα παρατάνε επειδή δεν πάνε καλά τα πράγματα. Δεν σταματάνε ποτέ να προσπαθούν.

Παίξτε αυτό το τελευταίο παιχνίδι, πάρτε τους τρεις βαθμούς, πηγαίνετε διακοπές για μια εβδομάδα να καθαρίσετε το μυαλό σας, την ψυχή σας, οτιδήποτε χρειάζεται να κάνετε και επιστρέψτε για τον β’ γύρο του πρωταθλήματος. Τίποτα δεν έχει χαθεί, όλα είναι μπροστά μας!

Δεν έχει σημασία αν είμαστε τελευταίοι ή αν είμαστε πέμπτοι ή έκτοι ή έβδομοι. Η βαθμολογική διαφορά μεταξύ όλων των ομάδων είναι μικρή. Απολαύστε το παιχνίδι. Κάντε αυτό για το οποίο είστε εδώ.

Θέλω να ξέρετε ότι κάθε φορά που παίζετε, είτε είμαι στις κερκίδες είτε όχι, βρίσκομαι εκεί μαζί σας και πιστεύω σε εσάς.

Αν θέλετε να μου κάνετε μια χάρη, παίξτε τη Δευτέρα με χαρά. Να είστε ο εαυτός σας χωρίς πίεση. Το αποτέλεσμα θα έρθει. Να είστε σίγουροι».
 

Από το Blogger.