Νέα αλλαγή ώρας στο Παναθηναϊκός - Ατρόμητος

Ο αρχικός προγραμματισμός ήθελε το ματς Παναθηναϊκός - Ατρόμητος να ξεκινάει στις 16:00 την Κυριακή 13 Νοεμβρίου, αλλά λόγω του Μαραθωνιού αποφασίστηκε η σέντρα να γίνει στις 21:30, ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα για την άφιξη των οπαδών του Παναθηναϊκού στο γήπεδο.

Η αδυναμία όμως για VAR σε τρεις αγώνες την ίδια ώρα, φαίνεται ότι θα φέρει και νέα αλλαγή, με το Παναθηναϊκός – Ατρόμητος να ξεκινάει τελικά στις 17:15. Κι όλα αυτά για ένα παιχνίδι που έχει γίνει sold out και πάνω από 10.000 άνθρωποι περιμένουν να μάθουν πότε να πάνε στο γήπεδο. Θα πρέπει να περιμένουν έτσι τη νέα ανακοίνωση της Super League 1. 

Αναλυτικά:

«Σε συνέχεια της χθεσινής ανακοίνωσης αναφορικά με την αλλαγή της ώρας έναρξης του αγώνα ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ από τις 16:00 στις 21:30 και κατόπιν ενημέρωσης της εταιρείας που διαχειρίζεται το VAR, σας γνωστοποιούμε ότι, για λόγους προγραμματισμού και μεταφοράς του εξοπλισμού για τη λειτουργία του VAR, ο αγώνας ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ στο πλαίσιο της 13ηςΑγωνιστικής του Πρωταθλήματος SuperLeague, αλλάζει ώρα και θα διεξαχθεί, την Κυριακή 13.11.2022 στις 17:15 (αντί για 21:30)».

Από το Blogger.