Από Τουρκία στα Χανιά οι Γυναίκες του Ολυμπιακού!

Επιστροφή στις εγχώριες υποχρεώσεις για τις Γυναίκες του Ολυμπιακού, που δοκιμάζεται στην Κρήτη απέναντι στον ΟΑ Χανίων (12/11, 14:30), στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών.

Στόχος η νίκη και η διατήρηση του αήττητου, ώστε η ομάδα να αφήσει πίσω της την ήττα από την Φενέρμπαχτσε, για την Euroleague women, αλλά και τον σοβαρό τραυματισμό της Στραουτμάνε, που την αφήνει εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν.

«Η ομάδα δίνει έναν ακόμα εκτός έδρας αγώνα. Εστιάζουμε στην άμυνα μας, για να σταματήσουμε τις πιο επιθετικές τους παίκτριες, ενώ θέλουμε να διατηρήσουμε υψηλή ένταση και ταχύτητα στην δική μας επίθεση», δήλωσε ο Μάρτινς Ζίμπαρτς στο olympiacossfp.gr, ενώ από την πλευρά της, η Ελένη Σύρρα πρόσθεσε:

 «Είμαστε όλες πολύ στεναχωρημένες για τον τραυματισμό της Ντίγκνα (σ.σ. Στραουτμάνε). Ευχόμαστε να έχει μια γρήγορη ανάρρωση και να επιστρέψει πίσω στα γήπεδα πιο δυνατή. Παρόλα αυτά, πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένες στο πλάνο μας και να πάρουμε άλλη μια νίκη στα Χανιά. Στη συνέχεια, θα στρέψουμε την προσοχή μας στην EuroLeague, όμως τώρα το μυαλό μας είναι μόνο στο να πάρουμε άλλη μία νίκη στο πρωτάθλημα».

Από το Blogger.