Ράντονιτς: «Ελπίζω πως θα είμαστε καλύτεροι με Μπασκόνια»

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς σχολίασε το επερχόμενο ματς του Παναθηναϊκού με την Μπασκόνια και εξήγησε τι πρέπει να κάνει το «Τριφύλλι».

 Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Για την Μπασκόνια: «Πρέπει από το ξεκίνημα να παίξουμε με ενέργεια στην άμυνά μας. Η τρανζίσιον άμυνα θα είναι πολύ σημαντική. Αυτή τη στιγμή η Μπασκόνια είναι η καλύτερη επιθετική ομάδα της Euroleague, σημειώνει σχεδόν 91 πόντους ανά ματς. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε καλή άμυνα και να χαμηλώσουμε τους μέσους όρους της. Παράλληλα, στα προηγούμενα ματς ήμασταν καλύτεροι επιθετικά, αλλά και σε αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να είμαστε καλοί στην επίθεση. Θα είναι σημαντικό να έχουμε τον έλεγχο του ρυθμού του αγώνα».

Για το πώς θα βοηθήσει τον Παναθηναϊκό το γεγονός πως πέρασε μια εβδομάδα με προπονήσεις στην Αθήνα: «Μπορώ να πω ότι κάναμε σχεδόν όλες τις προπονήσεις μας δίχως απουσίες. Είναι η περίοδος που δουλεύουμε και βελτιώνουμε όσα πρέπει. Ελπίζω πως θα είμαστε καλύτεροι σε σχέση με τα προηγούμενα ματς».

Για το κλειδί του ματς με τους Βάσκους: «Όπως είπα, είναι πολύ σημαντικό το πώς θα παίξουμε στην άμυνα. Η Μπασκόνια έχει ποιότητα στην επίθεση. Επίσης, θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλο το παιχνίδι στα… βασικά, στην άμυνα 1vs1, την pick ‘n roll άμυνα και τα box out, που θα είναι εξίσου σημαντικά. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι».

Από το Blogger.