Η απόλυτη υποβάθμιση του θεσμού του MVP από την Super League!

Μετά τον Μπιέλ που αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της Super League για τον μήνα Σεπτέμβριο, τώρα ήρθε η σειρά του Χάμες να αναδειχθεί MVP για τον περασμένο μήνα. Γκαρσία, Γκατσίνοβιτς, Μπερνάρ που οι ομάδες τους πρωταγωνιστούν και οι ίδιοι είναι, μάλλον παίζουν άλλο άθλημα.

Κατ αρχήν αναφερόμαστε στα αποτελέσματα, τα οποία ανακοινώθηκαν… Ο Χάμες Ροντρίγκες είναι κορυφαίος παίκτης του μήνα έπειτα από… ψηφοφορία των φιλάθλων με 53,35%. Και ο Κολομβιανός άσος μπορεί να το θεωρεί μέγα επίτευγμα, με δεδομένο πως σ’ αυτή τη διαδικασία κατάφερε να ξεπεράσει τον Μπερνάρ του αήττητου Παναθηηναϊκού και τον Λιβάι Γκαρσία της ΑΕΚ που τον περασμένο μήνα έκανε σπουδαία αποτελέσματα με τον επιθετικό από το Τρινιτάντ και Τομπάγκο να είναι οn fire.

Πάμε, όμως, να δούμε τις επιδόσεις των παικτών κατά μόνας. Τον Οκτώβριο, λοιπόν, ο Χάμες έπαιξε σε τρία ματς. Ήταν βασικός και σκόρερ στην ήττα του Ολυμπιακού μέσα στο Καρασκαϊσκάκη από τον ΠΑΟΚ (1-2). Στο Αγρίνιο δεν έκανε κάτι το ιδιαίτερο στο 2-0 επί του Παναιτωλικού, ενώ στο εντός με τη Λαμία (2-0) ήταν ο παίκτης που άνοιξε το σκορ στο 22′.



Από το Blogger.