Νικολακόπουλος: «Γιατί να μην μετακομίσει στην Κύπρο ο Ολυμπιακός τη νέα σεζόν;»

Εν αναμονή των αποφάσεων του Δ.Σ. του Ολυμπιακού που συνεδριάζει, ο Κώστας Νικολακόπουλος μετέφερε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 τις πληροφορίες του ότι οι Πειραιώτες αναμένεται να συνεχίζουν τις μάχες τους στο ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και θα αντιδράσουν δυναμικά, προσπαθώντας να προστατεύσουν την ομάδα τους.

«Είναι γνωστό ότι υπήρξε πρόταση αποχώρησης του Ολυμπιακού από το πρωτάθλημα. Τα μηνύματα που παίρνει η ΠΑΕ, τόσο από τον κόσμο της όσο και από το ποδοσφαιρικό τμήμα, είναι ότι πρέπει να συνεχίσει να δίνει τη μάχη της.

Αφενός μεν για να φτιάξει την καλή ομάδα που φαίνεται ότι μπορεί να δημιουργήσει με βάση το ρόστερ που έχει και τις προσθαφαιρέσεις που χρειάζεται να γίνουν. Αφετέρου δε για να εκθέτει πρόσωπα και καταστάσεις με αποδόσεις όπως αυτή στη Λεωφόρο την Κυριακή.

Από εκεί και πέρα, όμως, ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει αρχικά σε μηνύσεις εναντίον φορέων και αξιωματούχων γιατί θεωρεί ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτή η κατάσταση που βλέπουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Καταλήγοντας είπε δεν περίμενε από τον Ντέμη Νικολαΐδη, που γενικά έχει κάνει σωστά σχόλια να μιλήσει για πέναλτι στη φάση του Παπασταθόπουλου με τον Σπόραρ, πολύ απλά γιατί αν υπήρξε παράβαση, υπήρξε εκτός περιοχής και άρα ήταν φάουλ, «που κατά τη γνώμη μου δεν υπήρξε τίποτα».


Από το Blogger.