Ρονάλντο: «Είμαι αλεξίσφαιρος, με σιδερένια πανοπλία – Σταματήστε να ρωτάτε τους συμπαίκτες μου για μένα»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μίλησε στην συνέντευξη Τύπου ενόψει της πρεμιέρας της Πορτογαλίας στο Μουντιάλ 2022 του Κατάρ και αναφέρθηκε στο κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια «προστατεύοντας» του συμπαίκτες του.

Γεγονός είναι ότι η συνέντευξή του στο TalkTV έκανε τον γύρο του διαδικτύου, όπως και τα επικριτικά σχόλια που έκανε για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την διοίκηση του συλλόγου και τον προπονητή.

Σημειώνεται ότι ο συμπαίκτης του στους «κόκκινους διαβόλους», Μπρούνο Φερνάντες, θα είναι μαζί του και στο Παγκόσμιο Κύπελλο οπότε πολλά δημοσιεύματα έκαναν λόγο για εσωτερικές διενέξεις.

Ο Πορτογάλος άσσος φρόντισε να προστατέψει τους συμπαίκτες του από «ενοχλητικές» ερωτήσεις αναφορικά με τις φήμες και τα όσα συμβαίνουν στα αποδυτήρια, λέγοντας: «Είμαι αλεξίσφαιρος, με σιδερένια πανοπλία. Σταματήστε να ρωτάτε τους συμπαίκτες μου για εμένα. Με τον Μπρούνο Φερνάντες παίζαμε, δεν έγινε κάτι. Άργησε να έρθει, είχε καθυστέρηση το αεροπλάνο του και του είπα “με το πλοίο ήρθες;”, αυτό ήταν» είπε ο «CR7».

Σημειώνεται ότι αυτό θα είναι το τελευταίο Μουντιάλ στο οποίο ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα αγωνιστεί, οπότε τα βλέμματα πέφτουν πάνω του, όπως και το «βάρος» του περιβραχιονίου του αρχηγού. «Δεν χρειάζεται να σκέφτομαι τι σκέφτονται οι άλλοι. Μιλάω όταν θέλω. Οι παίκτες με γνωρίζουν πολύ καλά για πολλά χρόνια και γνωρίζουν τί άτομο είμαι», είπε ο Πορτογάλος άσσος.

«Είμαστε μια φιλόδοξη ομάδα που είναι… πεινασμένη και συγκεντρωμένη. Επομένως, είμαι σίγουρος ότι η συνέντευξη που έδωσα δεν θα κλονίσει τη συγκέντρωση των συμπαικτών μου και δεν θα προκαλέσει σάλο στα αποδυτήρια. Αισθάνομαι ότι αυτή η ομάδα της Πορτογαλίας έχει εκπληκτικές δυνατότητες. Νομίζω ότι μπορούμε να κερδίσουμε σίγουρα, αλλά πρέπει να επικεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι», συμπλήρωσε.

Τέλος αναφέρεται ότι οι Πορτογάλοι θα αντιμετωπίσουν την Γκάνα την Πέμπτη 24/11 στις 18:00, έχοντας στόχο να ξεκινήσουν νικηφόρα τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στην διοργάνωση του Κατάρ.

Από το Blogger.