Συμφωνία Ζινεντίν Ζιντάν με τη Γαλλική ομοσπονδία για να αναλάβει την Εθνική

Ο Ζινεντίν Ζιντάν, θα αντικαταστήσει στον πάγκο της Εθνικής ομάδας της Γαλλίας, τον Ντιντιέ Ντεσάν, μετά το Μουντιάλ 2022.

O Ζιντάν θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Γαλλίας, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του Μουντιάλ στο Κατάρ, όπως αναφέρουν τη Δευτέρα (21/11) ισπανικά ΜΜΕ (Mundo Deportivo και Telemadrid). Μάλιστα, υποστηρίζουν ότι υπάρχει ήδη καταρχήν συμφωνία ανάμεσα στον πρώην προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης και τη Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας.

Όπως σημειώνουν «με αυτόν τον τρόπο ο Ζιντάν βλέπει να εκπληρώνεται το όνειρό του να ηγηθεί της Εθνικής ομάδας της χώρας του. Αυτό τον οδήγησε να αρνηθεί την πρόταση της Παρί Σεν Ζερμέν το περασμένο καλοκαίρι».

Ο Ζιντάν δεν έχει καθήσει σε πάγκο από τον Μάιο του 2021, όταν και αποτέλεσε για τελευταία φορά τον προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης. Η αντικατάσταση του Ντεσάν δεν θα είναι εύκολη υπόθεση, καθώς πρόκειται για έναν άκρως επιτυχημένο ομοσπονδιακό τεχνικό. Ωστόσο, ο «Ζιζού» δεν διστάζει στς προκλήσεις.
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ντιντιέ Ντεσάν βρίσκεται στον πάγκο της Εθνικής Γαλλίας από τον Ιούλιο του 2012, έχοντας οδηγήσει τους «πετεινούς» στην κατάκτηση του Μουντιάλ 2018 στη Ρωσία, και του Nations League το 2021.

Από το Blogger.