Τόμας Βατσλίκ: «Ελπίζω και θεωρώ πως μάλλον τη νέα χρονιά θα είμαι στο γήπεδο»

Για την πορεία της αποθεραπείας του, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο χέρι, αλλά και το μέλλον του κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού, μίλησε ο Τόμας Βατσλίκ σε Μέσο της πατρίδας του.

Αναλυτικά ο τερματοφύλακας των ερυθρολεύκων μίλησε:

Για τον τραυματισμό του: “Πηγαίνω πιο συντηρητικά, κάνω παθητική φυσιοθεραπεία. Ακόμα δεν μπορώ να κουνήσω το χέρι μου. Έκανα εξετάσεις που επιβεβαίωσαν την αναγκαιότητα της εξέτασης. Η ομάδα μου συμφώνησε να με αφήσει να κάνω το χειρουργείο στην Τσεχία. Σύμφωνα με τον γιατρό που μου έκανε το χειρουργείο ήταν πραγματικά ένας πολύ μεγάλος τραυματισμός. Τώρα είμαι σε μία διαδικασία αποκατάστασης. Πηγαίνω συντηρητικά. Πρέπει ο γιατρός να μου καθοδηγεί το χέρι γιατί οι μύες που έχουν ράμματα πρέπει να επουλωθούν σωστά και μετά να δυναμώσουν”.

Για τον χρόνο επιστροφής του: “Στο μυαλό μου έχω κάτι πιο συγκεκριμένο αλλά δεν θέλω να έχω πίεση εάν πω κάτι δεδομένο. Πιστεύω, ελπίζω και θεωρώ πως μάλλον τη νέα χρονιά θα είμαι στο γήπεδο”.

Για τον Πασχαλάκη και το μέλλον του: “Έπαιζε στον ΠΑΟΚ πέρυσι και μετά ήταν χωρίς συμβόλαιο και η ομάδα τον πήρε. Προσωπικά φυσικά και συνεχίζω να ασχολούμαι διαρκώς με την ομάδα και έχω δει τα αποτελέσματα και επίσης έχω μιλήσει με τον κόουτς.Έχω συμβόλαιο έως το τέλος της σεζόν οπότε θα δούμε το τι θα γίνει και το πώς θα πάει. Θα πρέπει να επανέλθω ξανά στο επίπεδο που πρέπει”.

Από το Blogger.