Ετοιμάζεται για Κύπρο ο Παναθηναϊκός

Μετά την 8ημερη άδεια που είχε δοθεί στους παίκτες έχει λάβει πια τέλος και ο Παναθηναϊκός έχει μπει ξανά σε ρυθμούς προπονήσεων. Οι Πράσινοι, προπονούνται στο “Γεώργιος Καλαφάτης” για την ώρα, αλλά μην ξεχνάμε πως κατά την διάρκεια της διακοπής των συλλογικών υποχρεώσεων, θα μεταβούν στην αγαπημένη Κύπρο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ώστε να πραγματοποιήσουν μία… μίνι προετοιμασία.

Όσον αφορά τους παίκτες του Τριφυλλιού, ο Μπερνάρ έχει τεθεί κανονικά στην διάθεση του προπονητή του και ακολουθεί το ομαδικό πρόγραμμα. Δεν συμβαίνει το ίδιο και με τον Παλάσιος που συνεχίζει να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα. Ο Αργεντινός εξτρέμ, θυμίζουμε πως υπέστη θλάση στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και έχασε τα 2 τελευταία παιχνίδια της ομάδας του με Παναιτωλικό και Ατρόμητο.  

Παρόλα αυτά, κάτι τέτοιο δεν εμπνέει ανησυχία καθώς ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι συνεργάτες του, θέλουν να ενταχθεί ο παίκτης σιγά σιγά στις ομαδικές προπονήσεις, ώστε να βρίσκεται το 100%. Για αυτό και θέλουν να εκμεταλλευτούν το γεγονός πως δεν υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις, για να μπορέσει ο Παλάσιος να αφήσει μια και καλή πίσω του, τα προβλήματα που τον ταλαιπώρησαν στον πρώτο γύρο και να βγάλει το καλύτερο δυνατό του πρόσωπο, στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Πάντως, η λογική λέει πως ο τρίτος σκόρερ του Παναθηναϊκού στα πρώτα 13 παιχνίδι του πρωταθλήματος με 4 γκολ, μετά τους Αϊτόρ και Σπόραρ που έβαλαν 8 και 5 αντίστοιχα, θα πάρει χρόνο συμμετοχής σε κάποιο ή κάποια από τα φιλικά που θα δώσουν οι κυπελλούχοι Ελλάδος επί κυπριακού εδάφους.

Από το Blogger.