Ροντρίγκο Γκάλο: «Χαρούμενος που έγραψα ιστορία με ΑΕΚ»

Περήφανος που φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ και για τις επιτυχίες που βίωσε μαζί της δήλωσε ο Ροντρίγκο Γκάλο. Ο Βραζιλιάνος μπακ έγραψε στα 36 τον επίλογο στην καριέρα του και κρατά ξεχωριστή θέση στην καρδιά και το μυαλό του για την «Ένωση». Αναλυτικά, μίλησε στην «Ώρα των Σπορ» για:

-τη σχέση του με την ΑΕΚ: «Είμαι χαρούμενος που έγραψα το όνομά μου στην ιστορία ενός τόσο μεγάλου κλαμπ. Την παρακολουθώ και θέλω να επισκεφτώ την Opap Arena. Μάλλον το επόμενο καλοκαίρι».

-τις στιγμές που θυμάται από την ΑΕΚ: «Το πρωτάθλημα και το Κύπελλο ήταν πολύ σημαντικά. Αλλά και το γκολ απέναντι στη Σέλτικ ήταν εξίσου σημαντικό και βοήθησε την ΑΕΚ να παίξει στο Champions League».

-το πρωτάθλημα του 2018: «Είναι πολύ σημαντικό για την καριέρα μου, την ΑΕΚ και τους φιλάθλους της. Έβλεπες σε όλους μια μεγάλη ευτυχία γιατί το περίμεναν καιρό».

-το μέλλον του: «Για την ώρα δεν θα δουλέψω στο χώρο του ποδοσφαίρου. Θέλω να μείνω λίγο σπίτι, να ευχαριστηθώ την οικογένεια και τους φίλους μου. Να κάνουμε πράγματα που δεν μπορούσαμε λόγω ποδοσφαίρου».

Από το Blogger.