Αραούχο για το ματς της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό: «Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση αλλά κι αυτοί έχουν βελτιωθεί»

Ο Σέρχιο Αραούχο μίλησε στην Cosmote TV για το ντέρμπι ΟΛυμπιακός-ΑΕΚ και αποθέωσε τους συμπαίκτες του για την ταυτότητα που έχουν δημιουργήσει στη φετινή ΑΕΚ, εξήγησε γιατί στην «Αγιά Σοφιά» περισσότερο τα γκολ, ενώ παραδέχθηκε και τη βελτίωση του Ολυμπιακού στα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά ανέφερε:

Για την ποδοσφαιρική ταυτότητα της ΑΕΚ: «Νομίζω πως είδαμε και στο τελευταίο παιχνίδι, ότι η ομάδα, όποιος κι αν παίζει, αυτό που προσπαθεί να κάνει είναι να έχει το δικό της στυλ. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά που συμμετείχαν από το πρώτο λεπτό. Φαίνεται ότι η ομάδα αποτελεί ένα σύνολο κι έχει μια συγκεκριμένη τακτική και ταυτότητα. Και γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι. Θέλω να δώσω ξανά συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου κι ελπίζω να γίνουμε ακόμη καλύτεροι στο μέλλον».

Για την ποδοσφαιρική ένταση που διακρίνει το παιχνίδι της: «Νομίζω ότι το να παίζεις κι εντός έδρας παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. Γνωρίζουμε ότι ο κόσμος δεν είναι ικανοποιημένος αν μείνουμε στο ένα ή στα δύο γκολ. Θέλουμε να σκοράρουμε για να του δίνουμε χαρά. Οπότε, όταν παίζουμε εντός έδρας , έχοντας τον κόσμο στο πλευρό μας, μας δίνει περισσότερη ένταση».

Για το αν η ΑΕΚ είναι πιο ώριμη να διαχειρίζεται καταστάσεις στη ροή ενός αγώνα. «Εγώ νιώθω ότι είμαστε πάρα πολύ καλά. Δεν ξέρω αν μπορούμε να πούμε ότι είμαστε πιο ώριμοι ή όχι. Αυτό που ξέρω είναι ότι πάνω από όλα βάζουμε το γκρουπ. Είναι το βασικό στοιχείο που θέλουμε να έχουμε, ώστε όποιος και να παίζει, να βοηθά την ομάδα. Πιστεύω ότι αυτό το καταφέρνουμε σε πολύ καλό βαθμό. Είμαστε σε καλό δρόμο και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι».

Για το τι θα πρέπει να περιμένει ο κόσμος απέναντι στον Ολυμπιακό: «Νομίζω ότι θα είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι, ένα πολύ δυνατό ματς. Εμείς είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση, ο Ολυμπιακός στα τελευταία παιχνίδια έχει βελτιωθεί και παίζει καλύτερα. Αυτό που θα προσπαθήσουμε είναι να βάλουμε τη δική μας ταυτότητα, για την οποία συζητούσαμε πριν. Να έχουμε την ίδια όρεξη να κερδίσουμε το παιχνίδι. Όσο για τον κόσμο, αυτό που μπορώ να εγγυηθώ, είναι ότι θα πρέπει να είναι σίγουροι, ότι εμείς θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Από το Blogger.