Ήττα με 1-0 για τον Ολυμπιακό Β’ από τον Απόλλων Σμύρνης

Την ήττα με 1-0 από τον Απόλλωνα Σμύρνης γνώρισε ο Ολυμπιακός Β’, σε εξ αναβολής αναμέτρησης στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League 2.

Μοιρασμένο το πρώτο μισό της αναμέτρησης απέναντι στον Απόλλωνα, με την «ελαφρά ταξιαρχία» να απειλεί πρώτη μόλις στο 3ο λεπτό, όταν η σέντρα – σουτ του Κρέσπου, σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Παπαδούδη.

Στο 12’ ήταν η σειρά του Ολυμπιακού Β’ να… αγγίξει το 0-1, όμως ο Κότσαρης νίκησε, τόσο τον Βοΐλη, σε τετατετ, όσο και στον Καρακούτη, στην συνέχεια της φάσης.

Στο 29’ ο Χαλίμι προσπάθησε να νικήσει με κτύπημα φάουλ τον Παπαδούδη, με τον τελευταίο να μπλοκάρει την μπάλα, ενώ στο 41’ ο Βοΐλης βγήκε και πάλι απέναντι από τον Κότσαρη, χωρίς όμως να καταφέρει να στείλει την μπάλα στα δίκτυα, με το 0-0 να παραμένει μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Ολυμπιακό Β’ να δημιουργεί τις δύο πρώτες καλές στιγμές της επανάληψης, αρχικά στο 49’, όταν ο Κότσαρης μπλόκαρε το σουτ του Μαρίνου, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό, το σουτ του Καρακούτη πέρασε άουτ.

Κόντρα στην ροή του αγώνα, όμως, ο Απόλλων Σμύρνης άνοιξε το σκορ. Ήταν το 57ο λεπτό, όταν το απευθείας κτύπημα φάουλ του Φατιόν βρήκε στο τείχος, άλλαξε πορεία, ξεγελώντας τον Παπαδούδη, για το 1-0 των γηπεδούχων.

Στο 69’ ο Ολυμπιακός Β’ έφτασε μία ανάσα από την ισοφάριση, όμως το δοκάρι σταμάτησε την εξαιρετική ατομική προσπάθεια και το μακρινό σουτ του Βοΐλη, ενώ στο 82’ ο Χαλίμι βρήκε τον Ράιτ, αυτός έκανε το πλασέ, με τον Παπαδούδη να διώχνει.

Στο 89’ ο Κωστή έκανε το γύρισμα από τα αριστερά, με τον Βλαχομήτρο να μην προλαβαίνει να πλασάρει, με αυτή να είναι και η τελευταία ευκαιρία της αναμέτρησης και το σφύριγμα της λήξης να βρίσκει τον Απόλλωνα νικητή με 1-0.

Απόλλων Σμύρνης:  Κότσαρης, Ντομίνγκες, Τσελεπίδης, Φατιόν, Μωραΐτης (62’ Ράιτ), Οντόνε, Χαλίμι (90’ Τσαμούρης), Λούι, Σίγκνεβιτς, Παπαγεωργίου (81’ Κοροβέσης), Ερέρα (62’ Παταπής).

Ολυμπιακός Β’: Παπαδούδης, Νίκολιτς (46’ Κοτσουλίδης), Αποστολόπουλος, Λιάτσος (52’ Σταυρόπουλος), Κουτσίδης, Μαυρουδής, Μαρίνος (65’ Βλαχομήτρος), Βοΐλης, Κωστή, Χρυσόπουλος, Καράκουτης (65’ Ιμπαγάσα).

Από το Blogger.