«Έκανε υπέρβαση ο Παναθηναϊκός – Μετράει μόνο απώλειες»

Δημοσίευμα της «LiveSport» αναφέρεται στην προετοιμασία στην Κύπρο και τον τρόπο με τον οποίον αυτή κύλησε για τον Παναθηναϊκό.

 Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η «LiveSport»:

«Δεν πήγε και πολύ καλά αυτό” θα μπορούσε να πει ένας πιτσιρικάς στη… δική του (νεο)διάλεκτο των social media, αν του έλεγαν να περιγράψει με λίγα λογικά την προετοιμασία του Παναθηναϊκού στην Κύπρο.

Θαυμάσια η ατμόσφαιρα από τους διψασμένους Κύπριους φίλους του Τριφυλλιού, εκπληκτικό το ξενοδοχειακό αθλητικό κέντρο που φιλοξενεί τους Πράσινους στη Μεγαλόνησο, αλλά… μέχρις εκεί…

Χωρίς τον Ιωαννίδη, τον Κουρμπέλη και τον άρρωστο Γκάνεα στα τρία φιλικά, χωρίς τον Τσέριν στα δύο εξ αυτών, χωρίς Σένκεφελντ και Παλάσιος σε ένα από τα τρία, οι δυνατότητες του κόουτς για δοκιμές περιορίστηκαν. Σήμερα, εναντίον της Νέας Σαλαμίνας, ίσως δούμε περισσότερους βασικούς στο αρχικό σχήμα, αλλά ακόμα και αν συμβεί αυτό, το δεκαήμερο δεν κύλησε όπως θα ήθελε το προπονητικό τιμ.

Μέχρι τώρα ο Παναθηναϊκός μετράει μόνο απώλειες και καθόλου προσθήκες. Και τις προσθήκες τις χρειάζεται σύντομα, είναι απολύτως απαραίτητες. Ο Γιοβάνοβιτς ξέρει καλά ότι αυτή η ομάδα έχει κάνει (βάσει ρόστερ) τεράστια υπέρβαση στον πρώτο γύρο. Το ζητούμενο είναι αν αυτή η σωστή θεώρηση θα “μεταφραστεί” και στην ενίσχυση που της αντιστοιχεί, προκειμένου ο Παναθηναϊκός να αντέξει στην πίεση. Των ανταγωνιστών και του πρωταθλητισμού».

Από το Blogger.