Ο Ολυμπιακός Β' επέστρεψε στις νίκες, κερδίζοντας 1-0 την Προδευτική

Ένα τέρμα του Χρυσόπουλου ήταν αυτό που έκανε την διαφορά στο παιχνίδι του Ολυμπιακού Β’ με την Προοδευτική, για το πρωτάθλημα της Super League 2, με τους «ερυθρόλευκους» να φτάνουν στην νίκη με 1-0.

Ο Ολυμπιακός Β’ ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και απείλησε για πρώτη φορά στο 4’, όταν και μετά από σέντρα του Μαρίνου, ο Μαυρουδής βρήκε με το κεφάλι τον Μπα, ο οποίος, όμως, αστόχησε από καλή θέση.

Στο 6’ ο Νταμπό έβγαλε τον Μαρίνο απέναντι από τον Καραργύρη, με τον τελευταίο, όμως, να βγάζει το πλασέ του «ερυθρόλευκου» παίκτη.

Η υπεροχή του Ολυμπιακού Β’ καρποφόρησε στο 28’,  όταν και μετά από κόρνερ του Κωστή, ο Χρυσόπουλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.

1-0 για τους Πειραιώτες, σκορ το οποίο παρέμεινε μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους, καθώς ο Καραργύρης είπε «όχι» στο μακρινό σουτ του Μπα στο 40’.

Στο 56’ οι «ερυθρόλευκοι»… άγγιξαν το δεύτεορ γκολ, όμως το δοκάρι σταμάτησε το κτύπημα φάουλ του Κωστή, ενώ στο 63’ ο ίδιος προσπάθησε να νικήσει με απευθείας κτύπημα κόρνερ (!) τον Καραργύρη.

Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε του αγώνα, με τον Ολυμπιακό Β’ να φτάνει, πλέον, τους οκτώ βαθμούς, μετά από επτά παιχνίδια, προσπερνώντας την Προοδευτική, που έμεινε στους 11.

Ολυμπιακός Β’: Παπαδούδης, Λάιντνερ, Μπα (61’ Καρακούτης), Καλογερόπουλος, Νταμπό, Μαυρουδής, Μαρίνος (76’ Αργυρίου), Βοιλης, Κατσουλίδης, Κωστή, Χρυσόπουλος

Προοδευτική: Καραργύρης, Αλεξίου, Ποτουρίδης, Φάζος, Παβλάς (54’ Σινγκ), Τζανουλίνος (54’ Γιόβιτς), Αγγελόπουλος, Μεγαρίτης, Ευθυμίου, Λαζαρίδης, Γιαννιτσάνης

Από το Blogger.