Η Κηφισιά πέρασε και από το Σεραφείδειο, κερδίζοντας 1-0 την ΑΕΚ Β'

H AEK Β’ γνώρισε την ήττα με 1-0 απ’ την Κηφισιά στο Σεραφείδειο, σημειώνοντας δεύτερη συνεχόμενη ήττα.

Η ΑΕΚ Β’ μπήκε νωθρά στο παιχνίδι, με αποτέλεσμα η Κηφισιά να βρει τρόπο να απειλήσει μόλις στο 11ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Πέιου βρήκε χώρο, έπιασε ένα σουτ, αλλά εντυπωσιακά ο Χατζηεμμανουήλ έδιωξε σε κόρνερ.

Στη συνέχεια και μετά από 8 λεπτά η Κηφισιά, απείλησε ξανά όταν η Β’ ομάδα της ΑΕΚ πούλησε την μπάλα στην μεσαία γραμμή, ο Τετέι έβγαλε μια ωραία μπαλιά στον Ταλάλ, ο οποίος υπό πίεση έπιασε ένα σουτ αλλά η μπάλα βγήκε αουτ.

Η Ένωση ωστόσο, έδωσε την δική της απάντηση, 10 λεπτά αργότερα, όταν μια σέντρα του Μουστακόπουλου απ’ τα αριστερά, ανάγκασε τον Μαζουλουξή να μην διώξει σωστά και η μπάλα να χτυπήσει στο δοκάρι του Αναγνωστόπουλου.

 Η Κηφισιά ένα λεπτό αργότερα, απείλησε με τον Τέτει, ο οποίος έκανε ένα σουτ μέσα απ’ την περιοχή το οποίο ωστόσο κόντραρε και βγήκε κόρνερ και δημιουργήθηκε η ευκαιρία του Βαφέα, όταν εκτελέστηκε πήρε την κεφαλιά και για λίγα εκατοστά βγήκε η μπάλα αουτ.

Απ’ εκεί και έπειτα, πέντε λεπτά αργότερα η ΑΕΚ Β’ εκτέλεσε ένα κόρνερ με τον Παρρά, ο Ρουκουνάκης πήρε μια κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε πάνω απ’ την εστία του Αναγνωστόπουλου.

Ωστόσο, η Κηφισιά είχε ακόμα μια ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ, όταν ο Τέτει βρέθηκε σε σημείο βολής μέσα στην μεγάλη περιοχή, αλλά ο Χατζηεμμανουήλ είπε για ακόμα μια φορά «όχι» κρατώντας ανέπαφη την εστία του.

Οι δυο ομάδες πήγαν χωρίς σκορ στα αποδυτήρια, παρότι ήταν ένα γεμάτο ευκαιρίες πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο και μόλις στο 49ο λεπτό η Κηφισιά βρήκε μια ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ, όταν μια σειρά από κόντρες ωφέλησαν τον Ταλάλ να βρεθεί στη γραμμή της μεγάλης περιοχής αλλά το πλασέ του, να βγαίνει αουτ.

Στη συνέχεια όμως, οι δυο ομάδες έβγαζαν μια νευρικότητα στον αγωνιστικό χώρο και δεν δημιουργούσαν κινδύνους.

Ωστόσο, η Κηφισιά βρήκε το γκολ στο 61ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Τέτει βρέθηκε μέσα στην μεγάλη περιοχή, εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της κιτρινόμαυρης άμυνας, σούταρε και κέρδισε τον Χατζηεμμανουήλ για το 0-1.

Απ’ εκεί και έπειτα, η Κηφισιά είχε κι’ άλλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της, όταν ο Τελάλ δέχτηκε την μπάλα απ’ το ύψος της μικρής περιοχής, αλλά το κακό πλασέ του, έστειλε την μπάλα πάνω απ’ την εστία του Έλληνα γκολκίπερ.

Η Β’ ομάδα της Ένωσης απ’ εκείνο το σημείο, περιόρισε την Κηφισιά, αλλά δεν απείλησε για την ισοφάριση, παρότι πήρε την κατοχή της μπάλας, με αποτέλεσμα το 1-0 υπέρ των φιλοξενούμενων, να μείνει μέχρι το τέλος.

Η ΑΕΚ Β’ γνώρισε δεύτερη συνεχόμενη ήττα και παρέμεινε στην 1οη θέση τη βαθμολογίας με 8 βαθμούς, ενώ η Κηφισιά συνεχίζει το νικηφόρο και αήττητο σερί της, στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

ΑΕΚ Β (Οφρυδόπουλος): Χατζηεμμανουήλ, Ντάικο, Κατσίκας, Παρράς, Πάπα, Μουστακόπουλος, Ρουκουνάκης (86′ Γεωργέας), Γκολφίνος (60′ Χριστόπουλος), Σκόνδρας, Μαχαίρας, Κοσίδης

Κηφισιά (Πετράκης): Αναγνωστόπουλος, Μαζουλουξής, Βαφέας, Ποζατζίδης (75′ Γκίνη), Σωτηράκος, Καλλέργης, Πέιος (90+1′ Δημοσθενιάδης), Παπασάββας, Ταλάλ (84′ Παυλάκης), Κουϊρουκίδης (75′ Να’α), Τετέι (84′ Ιατρούδης)

Από το Blogger.