Με γκολ του Αντρέ Γκρέι ο Άρης επικράτησε 1-0 του Παναιτωλικού

Την επιστροφή στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις πέτυχε ο Άρης, επικρατώντας πιο εύκολα από ό,τι δέιχνει το τελικό 1-0 του Παναιτωλικού στο «Κλ. Βικελίδης», για τη 15η αγωνιστική της Super League 1.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Αντρέ Γκρέι στο 52ο λεπτό με ωραία – όσο και δύσκολη – κεφαλιά, μετά από ασίστ του Μαντσίνι, και ενώ νωρίτερα ο Άγγλος επιθετικός είδε δις το VAR να του ακυρώνει γκολ στο πρώτο ημίχρονο (21′, 31′)!

Κάπως έτσι, οι Θεσσαλονικείς κλείνουν με χαμόγελα το 2022, πιάνοντας στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα τον Βόλο με 25 πόντους. Από την άλλη, η ομάδα του Αγρινίου, που υπέστει την τρίτη ήττα της στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια, παρέμεινε στην 8η θέση με 16 βαθμούς και στο -9 από την πρώτη εξάδα. 

Άρης (Άλαν Πάρντιου): Κουέστα, Οντουμπάγιο, Πίρσμαν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Ετέμπο, Μανού Γκαρθία (80’ Ιτούρμπε), Μαντσίνι (72’ Νταμπό), Ματέο Γκαρσία, Πάλμα (89’ Εμπακατά), Γκρέι.

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης, Λιάβας, Λάρσον, Μλάντεν, Χουχούμης, Μάρτενσον, Φλόρες, Ντίας (65’ Σενγκέλια), Νταγκό (76’ Ξενιτίδης), Κολοβός (75’ Πέδρο), Καρέλης.

Από το Blogger.