Μοιράστηκαν γκολ και βαθμούς Λαμία και ΠΑΣ Γιάννινα

Σε ένα πολύ ισορροπημένο παιχνίδι, Λαμία και ΠΑΣ Γιάννινα αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Super League. Οι φιλοξενούμενοι αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ, με την βοήθεια της τύχης κατάφεραν να ισοφαρίσουν και μάλιστα να έχουν τεράστια ευκαιρία λίγα λεπτά αργότερα να φύγουν με το «διπλό» από το ΔΑΚ Λαμίας αλλά ο Σταματελόπουλος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Σαράνοφ και το 1-1 να μοιράζει από έναν βαθμό σε κάθε ομάδα.

 Η Λαμία ξεκίνησε τον αγώνα έχοντας εκείνη την πρωτοβουλία των κινήσεων σε γενικές γραμμές, χωρίς ωστόσο ο ΠΑΣ να απειλείται ιδιαίτερα. Στο 13’ ο Γιακουμάκης θα δοκιμάσει το σουτ, με τη μπάλα να περνάει λίγο δίπλα από την εστία του Σούλη, στην πρώτη καλή στιγμή των γηπεδούχων.

Οι Γιαννιώτες δύο λεπτά αργότερα είδαν τον Ουσέρο να αποχωρεί με φορείο από το γήπεδο και τον Σταματελόπουλο να παίρνει την θέση του στον αγώνα.

Στο 19’ ο Γιακουμάκης θα απειλήσει και πάλι για την Λαμία, ξανά με επικίνδυνο σουτ, με την μπάλα να περνάει παράλληλα με την εστία.

Οι φιλοξενούμενοι θα απαντήσουν στο 29’ στη μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου μέρους καθώς άγγιξαν το γκολ αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Σαράνοφ! Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, ο Παντελάκης έκανε την κεφαλιά αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι, σταματώντας στο κάθετο δοκάρι.

 Ο Καραχάλιος λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους, στο 45’, θα απειλήσει με μακρινό η μπάλα όμως πέρασε λίγο δίπλα από το κάθετο δοκάρι, με τον Σαράνοφ να μην ανησυχεί.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε και πολύ στο δεύτερο ημίχρονο, με το παιχνίδι να κυλάει σε πολύ ισορροπημένο τέμπο αλλά τους γηπεδούχους να καταφέρνουν να ανοίξουν το σκορ!

Στο 66’ έπειτα από σέντρα του Γκοράνοφ, οι αμυντικοί του ΠΑΣ δεν κατάφεραν να διώξουν την μπάλα, κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο Μπεχαράνο, ο οποίος μπήκε στην πορεία της και την έστειλε στα δίχτυα του Σούλη για το 1-0!

Η χαρά των παικτών της Λαμίας ωστόσο κράτησε λίγο καθώς στο 74’ ο ΠΑΣ έχοντας και την βοήθεια της τύχης κατάφερε να ισοφαρίσει. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Σόρια, ο Παντελάκης πήρε την πρώτη κεφαλιά, με τον Κορνέζο στην προσπάθεια του να απομακρύνει, να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-1!

Μόλις τρία λεπτά μετά την ισοφάριση, οι Γιαννιώτες έχασαν τεράστια ευκαιρία για να φέρουν τούμπα το ματς! Ο Παντελάκης βρήκε με καταπληκτική κάθετη τον Σταματελόπουλο, ο οποίος βρέθηκε απέναντι από τον Σαράνοφ, αλλά το πλασέ που επιχείρησε πέρασε άουτ.

Στα τελευταία λεπτά, οι δύο ομάδες δεν πήραν ρίσκα με αποτέλεσμα το 1-1 να παραμείνει έως το τέλος της αναμέτρησης.

Λαμία (Σάββας Παντελίδης): Σαράνοφ, Σιμόν, Γκοράνοφ, Αντέτζο, Κορνέζος, Τζανδάρης, Μπεχαράνο (88’ Βασιλακάκης), Νούνιες, Γιακουμάκης, Μανούσος (84’ Μπάμπης), Ντε Βινσέντι (65’ Σλίβκα).

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Σούλης, Σόρια, Πήλιος, Παντελάκης, Εραμούσπε, Ριένστρα, Λιάσος (72’ Τζίμας, Καραχάλιος, Μορέιρα, Ροσέρο (17’ Σταματελόπουλος – 86’ Μπαλάν), Παμλίδης.

Από το Blogger.