Ο Γιαννακόπουλος πλήρωσε… 400.000 ευρώ παραπάνω για να εξαλείψει το ΝΒΑ Out του Μπέικον!

Ενδιαφέρον παρασκήνιο από τις διαπραγματεύσεις μεταξύ Δημήτρη Γιαννακόπουλου και Μίσκο Ραζνάτοβιτς για την απόκτηση του Ντουέιν Μπέικον αποκαλύπτει το SDNA μέσω της στήλης «Slam Dunk».

Σύμφωνα με τις εν λόγω πληροφορίες, ο ισχυρός άνδρας του «Εξάστερου» δεν επιθυμούσε σε καμία περίπτωση να ενδώσει στις επιδιώξεις της πλευράς του παίκτη για συμβόλαιο μονάχα μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Ήθελε να «δέσει» τον Αμερικανό παίκτη στο ΟΑΚΑ μέχρι το 2024 και ήταν διατεθειμένος να κάνει τα πάντα για να το πετύχει.

Έτσι κι έγινε. Ο Σέρβος υπερατζέντης του πρώην μπασκετμπολίστα της Μονακό αποδέχθηκε τους όρους του «DPG», δηλαδή συμβόλαιο μέχρι το 2024 και χωρίς NBA Out, με μοναδικό αντάλλαγμα την… εκτόξευση των ετήσιων απολαβών του πελάτη του.

Οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια, ο Ντουέιν Μπέικον ντύθηκε στα πράσινα μέχρι το καλοκαίρι του 2024 κι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πλήρωσε περίπου 400.000 ευρώ παραπάνω από τα προβλεπόμενα, προκειμένου να διασφαλίσει τη μακροχρόνια παρουσία του παίκτη στο ΟΑΚΑ.

Τέλος, θυμίζουμε ότι στη συμφωνία υφίσταται και όρος αποδέσμευσης που μπορεί να ενεργοποιήσει ο Παναθηναϊκός, αν ο Μπέικον υποπέσει σε πειθαρχικά παραπτώματα.

Από το Blogger.