ΑΕΚ: Επιστρέφει ο Σιμάνσκι

Μετά τον αποκλεισμό της Εθνικής Πολωνίας απ’ την Αργεντινή, ο Νταμιάν Σιμάνσκι είχε λίγες ημέρες ξεκούρασης μπροστά του, πριν επιστρέψει στην ΑΕΚ και ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Πολωνός χαφ είχε ανάγκη από λίγες ανάσες, καθώς λόγω του Μουντιάλ, δεν είχε την ευκαιρία για ξεκούραση, όπως οι υπόλοιποι παίκτες της ΑΕΚ.

Ο Σιμάνσκι πήρε ανάσες για λίγες ημέρες και από… Δευτέρα (12/12), επιστρέφει στην Αθήνα και την ΑΕΚ, ξεκινώντας προπονήσεις ξανά υπό τις οδηγίες του Ματίας Αλμέιδα.

Προφανώς, στην αρχή και για λίγες ημέρες θα υπάρξει ιδιαίτερη διαχείριση απ’ τους ανθρώπους της Ένωσης, για τον Πολωνό χαφ, ώστε να μπει ομαλά με την υπόλοιπη ομάδα, παίζοντας ρόλο και σε τι κατάσταση βρίσκεται.

Κι’ αυτό γιατί, μπορεί να μην είχε πολλές συμμετοχές στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά μόνο που βρισκόταν στην αποστολή, είχε καθημερινές προπονήσεις.

Απ’ εκεί και έπειτα, ανθρωπος απ’ το τεχνικό επιτελείο του Αλμέιδα, έχει επικοινωνήσει ήδη μαζί του και του επεσήμαναν ότι τον περιμένουν πίσω, για να πιάσουν ξανά δουλειά.

Από το Blogger.