Και η Παρτιζάν έχει μπει γερά στο «κόλπο» για την απόκτηση του Τάιλερ Ντόρσεϊ

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ αποτελεί μήλον της έριδος για πολλές ομάδες της Euroleague, μετά την αποδέσμευση του από τους Ντάλας Μάβερικς, με τον Ολυμπιακό να είναι και εκείνος στο «κόλπο» της απόκτησης του.

Ο ομογενής γκαρντ μάλιστα έμεινε και τυπικά ελεύθερος, κάτι που σημαίνει ότι πλέον ξεκινάει για τα καλά η «μάχη» για την υπογραφή του με τους ερυθρόλευκους να παλεύουν με τις Φενέρμπαχτσε, Μονακό και όχι μόνο για να τον κάνουν δικό τους.

Τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό γύρω από τον Ντόρσεϊ δίνουν και παίρνουν το τελευταίο διάστημα και παρότι λέγεται ότι ο Ολυμπιακός έχει κάνει επίσημη πρόταση για 1.5 χρόνο με πολύ καλές απολαβές, αλλά και ρόλο, οι Φενέρ και Μονακό προσφέρουν περισσότερα χρήματα.

Από εκεί και πέρα όμως από τη Σερβία γίνεται λόγος για πολύ γερό μπάσιμο και από την Παρτιζάν για την απόκτηση του, με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να θέλει ακόμη έναν σκόρερ στο ρόστερ του, προκειμένου να κυνηγήσει την πρόκριση στα play off της Euroleague, αλλά και να ανταγωνιστεί τον Ερυθρό Αστέρα, ο οποίος έχει κάνει σπουδαίες μεταγραφικές κινήσεις.

Προς το παρόν, δεν υπάρχει κάποια αναφορά για επίσημη κρούση από την Παρτιζάν, όμως λέγεται πως η Μονακό με τα γκαρντ που έχει, παρότι κοιτάζει την περίπτωση του Ντόρσεϊ ζεστά δεν «καίγεται» τόσο για σουτέρ, όσο για «4αρι».

Οι εξελίξεις ωστόσο, γύρω από την υπόθεση του ομογενή γκαρντ «τρέχουν» και μετά το ντέρμπι «αιωνίων» θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση, με το μόνο σίγουρο να είναι ότι ο Ολυμπιακός είναι στο κυνήγι του, όπως και οι Φενέρ, Μονακό και Παρτιζάν, η καθεμιά με τις δικές της πιθανότητες.

Από το Blogger.