Πρωτοχρονιά στα Σπάτα για τους παίκτες της ΑΕΚ - Μπάρμπεκιου αύριο στα Σπάτα

Μία μέρα μετά την εντυπωσιακή εκτός έδρας νίκη επί του Βόλου, οι παίκτες της ΑΕΚ είχαν ρεπό. Αυτό, όμως, ήταν και το τελευταίο μέχρι το εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στις 3 Ιανουαρίου (20:00) καθώς τους περιμένουν συνεχόμενες προπονήσεις κάνοντας Πρωτοχρονιά στα Σπάτα.

Οι παίκτες της ΑΕΚ θα προπονηθούν την Παρασκευή (30/12) στις 16:00, έπειτα το Σάββατο (31/12) το πρωί στις 10:00, ενώ την Κυριακή της Πρωτοχρονιάς θα βρεθούν και πάλι στα Σπάτα για προπόνηση το απόγευμα στις 17:00.

Τη Δευτέρα (2/1) το πρωί στις 10:45 οι κιτρινόμαυροι θα προπονηθούν εκ νέου και στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει για την πόλη των Ιωαννίνων για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

 Μπάρμπεκιου στα Σπάτα με πρωτοβουλία Αλμέιδα

Μετά το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής (30/12), το κλίμα θα είναι εορταστικό στην ΑΕΚ, καθώς θα γίνει μπάρμπεκιου με πρωτοβουλία του προπονητή της ομάδας, Ματίας Αλμέιδα.

Ο Αργεντινός τεχνικός θέλει να δώσει μία αίσθηση γιορτών στην ομάδα που θα προετοιμάζεται σκληρά για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ επιθυμεί να βελτιώσει ακόμα περισσότερο το οικογενειακό κλίμα που ήδη υπάρχει στην ΑΕΚ.

Από το Blogger.