Ν.Δ προς Παναθηναϊκό: «Η δίνετε το πάρκινγκ ή δεν έχει ΟΑΚΑ»

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν πάλι με την Κυβέρνηση να απειλεί τον Παναθηναϊκό να δώσει πίσω το πάρκινγκ ή αλλιώς δεν θα του παραχωρηθεί το ΟΑΚΑ.

Ήταν 19 Μαΐου όταν στη Βουλή ψηφιζόταν ο νόμος παραχώρησης του ΟΑΚΑ στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Οι υπογραφές όλο και καθυστερήσουν και σιγά-σιγά διαφαινόταν στο προσκήνιο πως πάει να στραβώσει εντελώς το θέμα.

Κοντός ψαλμός αλληλούια με την Κυβέρνηση να ενημερώνει επίσημα την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ότι ο νόμος που πέρασε πριν από 26 εβδομάδες πρέπει να αλλάξει, ειδάλλως… ΟΑΚΑ γιόκ.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός είχε καταρτήσει ένα business plan, όπου το πάρκινγκ του ΟΑΚΑ ήταν ακρογωνιαίος λίθος, καθώς ήταν το μόνο μέρος που θα μπορούσε να φέρει κάποια έσοδα στην ομάδα και όχι την ώρα των αγώνων αλλά από τις εμπορικές χρήσεις των υπολοίπων ώρες της ημέρας.

Η παραλαβή του γηπέδου χωρίς καμία εξωτερική χρήση καθιστά ασύμφορο το project για οποιονδήποτε που θέλει να επενδύσει και να δημιουργήσει κάτι στον συγκεκριμένο χώρο που είναι παρατημένος τις ημέρες πλην των αγώνων.

Πλέον, στην Ελλάδα του 2022 δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα ακόμα και αν αυτό έχει ψηφιστεί με νόμο από το ίδιο το Κράτος. Τρελό!

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν έχει προβεί σε κάποια επίσημη ανακοίνωση αλλά αναμένεται να γίνει μετά το πέρας των γιορτών.

Από το Blogger.