Καλύτερα να μασάς...

Ο Βαγγέλης Λιόλιος εμφανίστηκε σε εφημερίδα της Θεσσαλονίκης και έδειξε το αληθινό του πρόσωπο. Το παρελθόν του όμως θα τον... κυνηγά για πάντα, όσο κι αν το ξορκίζει

Μας λύθηκε η απορία γιατί έκανε... αφωνία ο Βαγγέλης Λιόλιος από το Ευρωμπάσκετ και έπειτα. Μίλησε σε εφημερίδα της Θεσσαλονίκης και νόμισε ότι θα βγάλει τρελό τον κόσμο όλο. Οπότε καλύτερα που δεν μίλαγε!

Πέρασε 1.5 χρόνος, έχει αλλάξει και τα τασάκια στην Ομοσπονδία, στο όνομα της ενότητας του μπάσκετ «χτυπάει» την ανεργία προσλαμβάνοντας κόσμο και κοσμάκη κάθε μήνα και του φταίει ακόμη ο Γιώργος Βασιλακόπουλος.

Δεν έχει καν το σθένος να πει το όνομα του. Εδώ δεν το είπε ούτε καν στην γιιορτή της FIBA, όπου τιμήθηκαν όλοι όσοι συμμετείχαν στις επιτυχίες που έφεραν και την υπογραφή του πρώην προέδρου της ΕΟΚ! Τον αποκάλεσε «σύστημα εξουσίας με βαθιές ρίζες». Εμ βέβαια, όταν τον έπαιρνε αγκαζέ ο πρώην γενικός γραμματέας Τάκης Τσαγκρώνης και τον... σύστηνε στους διαιτητές ήταν καλό το «σύστημα εξουσίας με βαθιές ρίζες».

Όταν άλλαζαν τον χάρτη της Ελλάδας στην ΕΟΚ, το «σύστημα εξουσίας με βαθιές ρίζες» και ο Προμηθέας από την Πάτρα έφτανε να παίζει στην... Κομοτηνή μπας και ανέβει κατηγορία, ήταν καλό «το σύστημα εξουσίας με βαθιές ρίζες».

Αλήθεια, τα ονόματα Σχινάς, Μουζάκης, Μπήτης, τα έχει ξανακούσει; Μήπως ανήκουν ακόμη στο «σύστημα εξουσίας με βαθιές ρίζες»; Επειδή αυτός όπως λέει δεν ασχολείται με τη διαιτησία, να τον ενημερώσουμε ότι είναι μέλη της ΚΕΔ που όρισε ο ίδιος.

Μια και αναφέρθηκε στη συνέντευξη στο κομμάτι διαιτησία και επειδή ο Χρήστος Χριστοδούλου είναι κύριος και δεν εξηγεί, δεν είναι καθήκον του άλλωστε, δεν θα έπρεπε να εξηγήσει τι συνέβη με τον συμπατριώτη του; Δεν θα έπρεπε ο... θεσμός ναπει στον κόσμο τι συνέβη και ξαφνικά προέκυψε από Χριστοδούλου ο Πιτσίλκας! Και μάλιστα αναβαθμισμένος;

Ο Βαγγέλης Λιόλιος μπορεί να κρύβεται πίσω από τα μεροκάματα που του εξασφαλίζουν προστασία από την κριτική, μπορεί να προσλαμβάνει τον έναν μετά τον άλλο, διάφορους... αστέρες ππου θα του δώσουν λίγη λάμψη.

Δεν μπορεί όμως να κρύβεται από την αλήθεια και από τα πεπραγμένα του. Και πριν και μετά την ηλεκτρονική αναγόρευση του ως θεσμού του ελληνικού μπάσκετ.

 onsports.gr

Από το Blogger.