Παναθηναϊκός: «Τελειώνει του Πούχατς, ενώ αφήνει την υπόθεση του Γιάχανμπακς»

Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται κοντά σε συμφωνία για τον δανεισμό του Πούχατς, ενώ δείχνει να έχει αποσυρθεί ολοκληρωτικά από την υπόθεση απόκτησης του Γιάχανμπακς.

Διαβάστε αναλυτικά όσα αναφέρει το SDNA.gr:

«Οι μεταγραφές είναι μια διαδικασία που εξελίσσεται και η ανατροπή δεδομένων συνηθίζεται. Ο Παναθηναϊκός ήταν γνωστό εδώ και αρκετό διάστημα, πως είχε στη λίστα του τον Αλιρέζα Γιάχανμπακς. Ο Ιρανός εξτρέμ που ανήκει στη Φέγενορντ, όμως, έχει πάψει να απασχολεί τους Πράσινους εδώ και αρκετό καιρό. Για την ακρίβεια περίπου ένα μήνα.

Ο ποδοσφαιριστής με την πλευρά του οποίου υπήρξαν επαφές, έδωσε την εντύπωση πως προτιμά να μείνει στη Φέγενορντ. Ανεξάρτητα απ’ το αν αυτό τελικά θα συμβεί. Στον Παναθηναϊκό του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ειδικά, είναι βασικό κριτήριο για την πραγματοποίηση κάποιας μεταγραφής, το κίνητρο που έχουν οι ποδοσφαιριστές. Με απλά λόγια, πρέπει να θέλουν να παίξουν στην ομάδα και όχι να έρχονται απλά επειδή δε βρίσκουν κάτι καλύτερο.

Κάτι που είχε συμβεί και το περασμένο καλοκαίρι με τον Αυστριακό χαφ, Αλεσάντρο Σεπφ. Μέχρι που ο τεχνικός του Παναθηναϊκού αποφάσισε να εγκαταλειφθεί η περίπτωση, παρότι η πλευρά του ποδοσφαιριστή έφτασε στο σημείο να ρίχνει γέφυρες όταν δεν βρήκε κάτι καλύτερο.

Η υπόθεση Γιάχανμπακς, είναι «παγωμένη» εδώ και καιρό. Όλα δείχνουν λοιπόν, πως δεν πρόκειται να συμβεί κάτι με τον Ιρανό. Ο Παναθηναϊκός προχωρά στην προσπάθεια ανεύρεσης άλλου εξτρέμ που θα επιλεγεί για να δώσει λύσεις σε μια θέση που χρειάζεται ενίσχυση.

Όπως είχαμε γράψει, αυτή τη στιγμή μοναδική περίπτωση που προχωρά, είναι του Τιμοτέους Πούχατς. Η περίπτωση του 23χρονου Πολωνού μπακ, παρά το ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού όπως η Στρασμπούρ και η Βενέτσια, δεν αποκλείεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας να έχει θετική εξέλιξη. Σε ένα deal που θα αφορά δανεισμό μέχρι το τέλος της σεζόν με πρόβλεψη για οψιόν αγοράς.

Αναφορικά με τον Κάουλι της Λουντογκόρετς, επικρατεί στασιμότητα τις τελευταίες μέρες. Αλλά εδώ δεν πρέπει να αποκλειστεί το παραμικρό για την περίπτωσή του. Ανά πάσα στιγμή ίσως προκύψει αλλαγή δεδομένα και αρχίσει νέος κύκλος επαφών. Για την ώρα όμως, το ζήτημα του Βραζιλιάνου δημιουργικού χαφ είναι στάσιμο.»

Από το Blogger.