«Αισθάνεται άγχος ο Παναθηναϊκός – Αυτό θα τον… βαρύνει περισσότερο!»

Δημοσίευμα της εφημερίδας «ΩΡΑ των ΣΠΟΡ» αναφέρεται στα επερχόμενα ματς Παναθηναϊκού και ΑΕΚ και στέκεται στο… άγχος που έχει αποκτήσει το «Τριφύλλι». 

Αναλυτικά το δημοσίευμα της «ΩΡΑ των ΣΠΟΡ» αναφέρει:

«Στην πρώτη του «γκέλα», λοιπόν, ο ΠΑΟ άρχισε αν μη τι άλλο, να αισθάνεται ένα πρώτο άγχος. Δεν λεβ ότι είναι τόσο μεγάλο και ικανό ώστε να τον κάνει να καταρρεύσει. Ούτε και το πιστεύω, γιατί θα επαναλάβω ότι πρόκειται για καλή, σοβαρή και σκληρή ομάδα. Και επίσης θεωρώ, ότι έστω και δύσκολα, θα πάρει τις νικες επί ΟΦΗ και Λεβαδειακού, ξεπερνώντας έτσι, αυτό που έγινε στη Νεάπολη.

Αυτό ωστόσο που θα… βαρύνει κι άλλο ψυχολογικά τον ΠΑΟ, θα είναι να το πάρει πάρει η ομάδα που τον κυνηγάει σε κοντινή απόσταση, που παίζει ομολογουμένως καλύτερο ποδόσφαιρο από αυτόν και που σε τρεις αγωνιστικές, θα τον υποδεχτεί κιόλας στην δεδομένα πιο «καυτή» έδρα του πρωταθλήματος, γίνει νίκες σε Βόλο και Γιάννενα.

Οπωσδήποτε, άλλο η θεωρία και άλλο η πράξη, αλλά έστω και θεωρητικά, είναι μεγαλύτερο το επίπεδο δυσκολίας στα δύο εκτός έδρας παιχνίδια που έχει να δώσει η ΑΕΚ, σε Βόλο απόψε και σε Γιάννενα την επόμενη αγωνιστική, σε σχέση με τα δύο του ΠΑΟ. Κι αν η ομάδα του Αλμέιδα πάρει τα δύο «διπλά», τους οι «πράσινοι» θα έρθουν στη Νέα Φιλαδέλφεια, με το επιπλέον βάρος ότι σε περίπτωση ήττας τους, η διαφορά πλέον θα έχει πέσει στη μια νίκη.

Με λίγα λόγια, μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, θα έχει… πετάξει το μεγάλο προδιακοπής βαθμολογικό και ψυχολογικό προβάδισμα που είχε η ομάδα του Γιοβάνοβιτς. Και παράλληλα, θα είναι η πρώτη φορά μέσα στη σεζόν, που θα νιώθει πιο καυτή από ποτέ, την ανάσα της ομάδας που φίλοι και εχθροί, ομολογούν ότι παίζει το πιο κυριαρχικό ποδόσφαιρο».

Από το Blogger.