Στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό ο Πούχατς: «Ευκαιρία για μένα ο Παναθηναϊκός!»

Στην Αθήνα έφτασε με πτήση από το Μόναχο λίγο πριν τις 15:00, ο Τιμοτέους Πούχατς, που θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού για την χειμερινή μεταγραφική περίοδο. 

Ο Πούχατς θα αποκτηθεί από τους πράσινους με την μορφή δανεισμού από την Ουνιόν Βερολίνου, με τους Γερμανούς να βάζουν και μια οψιόν αγοράς ενόψει του καλοκαιριού.

Ο διεθνής Πολωνός μπακ θα αποτελέσει άλλη μια λύση στο αριστερό άκρο της άμυνας και θα δώσει βοήθειες στον Χουάνκαρ που εδώ και αρκετό καιρό έχει συνεχόμενα παιχνίδια.

Ο Τιμοτέους Πούχατς προχώρησε στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού, εξηγώντας ποιοι είναι οι στόχοι του με την πράσινη φανέλα. 

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι σε μια μεγάλη και ιστορική ομάδα. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα, πριν 1-2 μέρες ήρθε η επιβεβαίωση. Είναι μια ομάδα με παράδοση, που διεκδικεί το Πρωτάθλημα φέτος και πέρσι κατέκτησε το Κύπελλο. Είναι μια σπουδαία ευκαιρία για μένα».

Για τους στόχους του: «Θέλω να παίξω όσα περισσότερα λεπτά μπορώ, γιατί στην Ουνιόν δεν έπαιζα πολύ. Στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο».

Για το αν ρώτησε κανέναν για τον Παναθηναϊκό και την παράδοση που έχουν οι συμπατριώτες του στην ομάδα: «Μίλησα με φίλους μου που ξέρουν τον Παναθηναϊκό, ξέρω ότι στην ομάδα αγωνιζόταν ο Βαζέχα και μου είπαν κάποια πράγματα για τον σύλλογο. Επίσης μίλησα με τον Μπακασέτα, που είναι καλός φίλος μου από τη θητεία μου στην Τραμπζονσπόρ και μου είπε καλά λόγια».

Από το Blogger.