«Η ΑΕΚ πρώτο φαβορί για πρωτάθλημα!»

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε το 2022 η ΑΕΚ καθώς έριξε «τεσσάρα» στον Βόλο στο Πανθεσσαλικό που θύμιζε Νέα Φιλαδέλφεια παίζοντας μπαλάρα.

Παράλληλα με τη νίκη της, η «Ένωση» εκμεταλλεύτηκε το νέο στραβοπάτημα του Παναθηναϊκού και μείωσε στο μισό τη διαφορά των οκτώ βαθμών που υπήρχε από την κορυφή πριν τη διακοπή. Πλέον οι «κιτρινόμαυροι» ξεχειλίζουν από αυτοπεποίθηση πως μπορούν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα.

Είναι η εικόνα της ομάδας που πείθει και τον πιο δύσκολο οπαδό πως η ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα μπορεί να χτυπήσει τον τίτλο. Τι κι αν δέχεται «χτυπήματα» με τραυματισμούς το ένα πίσω από το άλλο; Η Ένωση βγάζει συνεχώς νέες λύσεις ως άλλη Λερναία Ύδρα.

Πλέον, αυτό το μομέντουμ που έχει η ΑΕΚ, μεταφράζεται και στις στοιχηματικές εταιρείες. Είναι χαρακτηριστικό πως πλέον μετά τα χθεσινά αποτελέσματα, η Ένωση έγινε πρώτο φαβορί για την κατάκτηση της Super League. Συγκεκριμένα, με απόδοση 2.25 ΑΕΚ και Παναθηναϊκός είναι μαζί στην πρώτη θέση του φαβορί στοιχηματικά από τη Stoiximan για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα. 

Υπενθυμίζεται πως την Τρίτη, 3 Ιανουαρίου η ΑΕΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ στις 8 Ιανουαρίου είναι το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην «Αγιά Σοφιά».



Από το Blogger.