Το παλεύει ακόμα για Κάουλι ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός θέλει να ενισχυθεί στην μεσαία του γραμμή και ένας παίκτης που απασχολεί έντονα τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι ο Κάουλι της Λουντογκόρετς, που πρωταγωνιστεί τις τελευταίες ημέρες στο «πράσινο» ρεπορτάζ.

Η υπόθεση έμοιαζε να έχει κλείσει αρνητικά, αφού το «Τριφύλλι» δεν ήταν διατεθειμένο να φτάσει στις αξιώσεις της Λουντογκόρετς, όμως τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα και δεν αποκλείεται νέα ανατροπή στην υπόθεση.

Αυτή την στιγμή το ζήτημα παραμένει στάσιμο, αλλά οι «πράσινοι» συνεχίζουν να παρακολουθούν με ενδιαφέρον την περίπτωση του Βραζιλιάνου και είναι πιθανό το προσεχές διάστημα να επανέλθουν με νέα προσφορά προς τους Βούλγαρους!

Ο 27χρονος ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες της Κολωνίας και το 2014 πήρε μεταγραφή στην Φορτούνα Κολωνίας, όπου έμεινε για 3 χρόνια.

Στο διάστημα αυτό αγωνίστηκε 93 φορές και μέτρησε 19 γκολ και 8 ασίστ, κερδίζοντας έτσι την μεταγραφή του στη Ντούισμπουργκ, όπου έμεινε μια διετία. Σε αυτή κατέγραψε 59 συμμετοχές και «έγραψε» 12 γκολ και 7 ασίστ, ενώ το 2019 έφυγε για την Πάντερμπορν.

Τους 6 μήνες που αγωνίστηκε με την φανέλα της είχε 15 συμμετοχές και 2 γκολ και τον Ιανουάριο του 2020 πουλήθηκε για 600 χιλ. ευρώ στην Λουντογκόρετς, με την οποία έχει 115 συμμετοχές, 27 γκολ και 21 ασίστ.

Από το Blogger.