«Ο Αλμέιδα λέει “ναι” για την Εθνική Μεξικού»

Μεξικάνικο  δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Ματίας Αλμέιδα λέει “ναι” στο Μεξικό» και στον υπότιτλο αναφερόταν πως «ο Ματίας Αλμέιδα λέει “ναι” στο ενδεχόμενο να αναλάβει την Εθνική Μεξικού και ξέρει επίσης ότι πρέπει να γίνει καθαρισμός στην ομάδα.

Στο ρεπορτάζ αναφέρεται πως η έλλειψη επιπέδου στους Μεξικανούς προπονητές θα ενεργοποιήσει το Plan B για τον πάγκο της Εθνικής που είναι να έρθει ένας προπονητής που ξέρει το μεξικανικό ποδόσφαιρο. «Αυτός ο προπονητής είναι ο Ματίας Αλμέιδα» επισημαίνεται στο δημοσίευμα και σημειώνεται πως «όταν ρωτήθηκε από το Fox Sports για την ευκαιρία να ηγηθεί της El Tri, είπε ότι θα του άρεσε».

Το ρεπορτάζ αγνοεί τις πρόσφατες τοποθετήσεις του τεχνικού της ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, στις 12 Δεκεμβρίου σε ερώτηση για το μέλλον με αφορμή τα τότε σενάρια για Ιντεπεντιέντε και εθνική Μεξικού είχε υποστηρίξει: «Αυτή τη στιγμή είμαι στη θέση του προπονητή της ΑΕΚ και είμαι απόλυτα δεσμευμένος να είμαι εδώ. Δεν την παραδίδω εύκολα αυτή τη θέση. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να μείνω μεγάλο χρονικό διάστημα εδώ».

Ενώ είχε απαντήσει και σε ερώτηση για  την αντίδρασή του αν η ομάδα τον καλέσει πρόωρα για επέκταση της συνεργασίας τους: «Φεύγω ήδη να πάω να υπογράψω (γέλια)! Θέλω να μείνω πολύ καιρό εδώ. Θέλω να μείνω στην ιστορία της ΑΕΚ. Δουλεύω γι’ αυτό το πράγμα. Είναι ο κόσμος, είναι το γήπεδο. Όταν περπατάω έξω πάντα σέβομαι τον κόσμο που με χαιρετάει. Είναι πολλά που του δίνουν αυτή την ενέργεια. Για να κερδίσεις χρειάζεται χρόνο, αλλά εγώ θέλω να κερδίσω».


 

Από το Blogger.