Super League 1: Οι αριθμοί του αγώνα Λεβαδειακός - Ιωνικός

Η ιστορία των αναμετρήσεων ανάμεσα στις δύο ομάδες αρχίζει το 1967-68 όταν συνυπήρξαν στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Η πρώτη τους συνάντηση έγινε λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα του 1967, όταν στις 17 Δεκεμβρίου 1967 ο Λεβαδειακός επικράτησε με 2-0 του Ιωνικού με τα γκολ των Νικολάου (70’) και Ζήση (89’).

Η πρώτη τους κόντρα για την Α’ Εθνική/Super League έγινε στις 29 Οκτωβρίου 1989, πάλι στην έδρα του Λεβαδειακού, ο οποίος επικράτησε με 4-1 χάρη σε δύο γκολ του Μιχάλη Ζιώγα και από ένα σημείωσαν οι Ματίασεν και Λεμονής. Για την ομάδα του Ιωνικού, σκόρερ ήταν ο Βογιατζής.

Συνολικά στην έδρα του Λεβαδειακού έχουν διεξαχθεί τέσσερις αναμετρήσεις για την πρώτη κατηγορία, όπου και διατηρεί το αήττητο η ομάδα της Βοιωτίας με 2 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Για την δεύτερη κατηγορία κράτησε το αήττητο στην έδρα της μέχρι την τελευταία επίσκεψη του Ιωνικού εκεί, στις 17 Απριλίου 2021, όπου η ομάδα της Νίκαιας επικράτησε με 2-1 και έσπασε ένα αήττητο που είχε διατηρηθεί για 13 συνολικά παιχνίδια των δύο ομάδων με γηπεδούχο τον Λεβαδειακό σε όλες τις κατηγορίες.

Η ομάδα της Βοιωτίας είχε 9 νίκες και 4 ισοπαλίες σε αυτές τις αναμετρήσεις και τώρα είναι η πρώτη φορά που θα συναντηθούν πάλι μετά την εκτός έδρας νίκη του Ιωνικού τον Απρίλιο του 2021.

Για την Α’ Εθνική/Super League έχουν σημειωθεί τέσσερα διαφορετικά σκορ, ενώ ποτέ δεν έχει τελειώσει παιχνίδι τους χωρίς γκολ, αφού οι ισοπαλίες τους είναι με 2-2 και 1-1. Αντίθετα, και οι δύο ισοπαλίες τους για την δεύτερη κατηγορία είναι χωρίς γκολ (0-0).

4 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

2 ΝΙΚΕΣ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

2 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

- ΝΙΚΕΣ ΙΩΝΙΚΟΣ

ΓΚΟΛ: 8-4

Από το Blogger.