Χουάν Χοσέ Μπορέλι: «Θέλω να πάρει το πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός ή ο Αλμέιδα επειδή είναι φίλος μου»

Ο Χουάν Χοσέ Μπορέλι σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για την ζωή στην Αργεντινή μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, για τον Ντιέγκο Μαραντόνα, αλλά αναφέρθηκε και στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην ΕΡΑΣΠΟΡ:

Για την κατάκτηση του Μουντιάλ από την Αργεντινή: «Είναι τεράστια η χαρά σε όλη την Αργεντινή για αυτό το μεγάλο κατόρθωμα με τον μεγάλο Μέσι και παιδιά όπως ο Χούλιαν Άλβαρες και ο Έντσο Φερνάντες και τα άλλα παιδιά που έκαναν αυτή την ομάδα τόσο μεγάλη για να χαρίσουν υπερηφάνεια στο έθνος της Αργεντινής».

Για το αν πήρε το Μουντιάλ η Αργεντινή ή ο Μέσι: «Ήταν εντυπωσιακός ο Μέσι, έπεσε όλο το βάρος πάνω του, αλλά υπήρχε μια ενωμένη ομάδα με τη νέα γενιά των παικτών του Σκαλόνι. Στον τελικό είδαμε πώς η ομάδα υπέφερε σε κάποιες στιγμές, αλλά φαινόταν ότι ήθελε πολύ περισσότερο να πάρει το τρόπαιο και να το φέρει στην Αργεντινή».

Για το αν ο Μέσι είναι πλέον ισάξιος με τον Μαραντόνα: «Είναι και οι δύο εμβληματικοί για το έθνος της Αργεντινής, σίγουρα θα είναι και ο ίδιος ο Μαραντόνα ευτυχισμένος στον ουρανό για αυτά που πέτυχε ο Μέσι».

Για το πώς ζει η Αργεντινή αυτόν τον θρίαμβο: «Η χαρά η δική μας είναι μεγάλη. Η Βραζιλία δεν έκανε το καλύτερο δυνατό Μουντιάλ, αλλά παραμένει μια από τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές δυνάμεις του κόσμου».

Αν θα ήθελε να παίξει στον τελικό του Μουντιάλ: «Και ποιος δεν θα ήθελε να φορέσει την φανέλα της Αλμπισελέστε, αλλά υπάρχουν νέα παιδιά και σε αυτούς αξίζει και ανήκει το μέλλον της Αργεντινής».

Από το Blogger.