Σοβαρά επεισόδια στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, αν'αμεσα σε οπαδούς της ΑΕΚ και της Ρέτζιο Εμίλια

Μεγάλη ένταση ξέσπασε πριν από το τζάμπολ του αγώνα της ΑΕΚ με τη Ρέτζιο Εμίλια στα Άνω Λιόσια με συμπλοκές μεταξύ των οπαδών της «Ένωσης» και των Ιταλών. Απούσα η αστυνομία, έξαλλοι οι φιλοξενούμενοι.

Επεισόδια σημειώθηκαν πριν από την έναρξη του αγώνα των «κιτρινόμαυρων» στο Basketball Champions League απέναντι στην ιταλική ομάδα, η οποία έφτασε στην Ελλάδα με 50-100 οπαδούς της στο πλευρό της.

Λίγα λεπτά πριν από το τζάμπολ υπήρξαν συμπλοκές μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων, με την ατμόσφαιρα να γίνεται γρήγορα αποπνικτική εντός του κλειστού.

Για την ακρίβεια, οπαδοί της ΑΕΚ άνοιξαν πυροσβεστήρες και προσπάθησαν να κάνουν «ντου» προς την ιταλική κερκίδα και μετά ακολούθησε... πανικός με «μάχες» σώμα με σώμα. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως οι άνθρωποι των ομάδων έχουν ήδη καλέσει ένα ασθενοφόρο, καθώς υπάρχουν τραυματίες.

Όπως είναι λογικό, το ζέσταμα των παικτών έχει σταματήσει αυτή την ώρα, με την αναταραχή να είναι πολύ μεγάλη και τα στελέχη της Ρέτζιο Εμίλια να «βράζουν» από οργή.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως η αστυνομία ήταν απούσα καθ' όλη τη διάρκεια των επεισοδίων. Εντός του κλειστού δεν υπήρχε αστυνομική παρουσία με τις συμπλοκές να είναι άγριες.

Από το Blogger.