Στη μετγραφική λίστα της ΑΕΚ βρίσκεται και πάλι ο Φρανθίσκο Μοντέρο

Το περασμένο καλοκαίρι και πριν η ΑΕΚ αποκτήσει τους Ντομαγκόι Βίντα και Αρόλντ Μουκουντί, έπαιζε ψηλά στο ρεπορτάζ της, με αφορμή δημοσιεύματα του εξωτερικού, το όνομα του Φρανθίσκο Μοντέρο.

Ωστόσο, η ιστορία γνωστή, η Ένωση δεν προχώρησε την περίπτωση του και απέκτησε τους Βίντα – Μουκουντί, για να δημιουργήσει το απροσπέλαστο τείχος στα μετόπισθεν.

Όμως, φαίνεται ότι ο Μοντέρο δεν έπαψε να απασχολεί την ΑΕΚ και σύμφωνα με την “Ώρα των Σπορ”, βρίσκεται ακόμα στην λίστα της ομάδας, η οποία παρακολουθεί την περίπτωση του, ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, για ενίσχυση των στόπερ.

Ο Ισπανός στόπερ ανήκει στην Μπεσίκτας και έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2025, αλλά δεν βρίσκεται σε τις βασικές επιλογές, έχοντας φέτος καταγράψει μόνο 3 συμμετοχές.

Οι Κιτρινόμαυροι έχουν στα ραντάρ τους, ακόμα την περίπτωση του Μοντέρο, τον οποίο γνωρίζει μεταξύ άλλων πολύ καλά ο Ντομαγκόι Βίντα, καθώς υπήρξαν μέχρι πέρυσι συμπαίκτες στην τούρκικη ομάδα.

Απ’ εκεί και έπειτα, αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρώην αμυντικός της Ατλέτικο Μαδρίτης και αριστεροπόδαρος, προορίζεται σε περίπτωση που αποκτηθεί ως η αναπληρωματική επιλογή των Βίντα και Μουκουντί, μπαίνοντας ως… τρίτος στην ιεραρχία, πάνω από Τζαβέλλα και Μήτογλου.

Από το Blogger.