Μίτσελ: «Να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και να παίρνουμε νίκες εάν θέλουμε να ανακτήσουμε τη θέση μας»

Για την επιστροφή του Ολυμπιακού στις αγωνιστικές υποχρεώσεις, για το πρωτάθλημα της Super League, το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και τον… Μέσι, μίλησε στην κάμερα της NOVA ο Μίτσελ.

Αναλυτικά ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε:

Για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα: «Έτοιμοι και πολύ συνειδητοποιημένοι στο τι πρέπει να κάνουμε. Όμως ξέρουμε πολύ καλά τη βαθμολογική μας θέση. Για το που βρισκόμαστε και το πόσο μεγάλη ανάγκη έχουμε τους βαθμούς. Για να… διορθώσουμε τη θέση μας».

Για το ματς με τον ΠΑΣ: «Πολύς κόσμος μπορεί να πιστεύει πως είμαστε το φαβορί λόγω της διαφοράς (εννοεί τον ΠΑΣ). Όμως εμείς έχουμε τον μέγιστο σεβασμό για κάθε αντίπαλο».

Για το τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός για να επανέλθει σε τροχιά τίτλου: «Να παίζουμε με τη ψυχολογία του νικητή. Να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και να παίρνουμε νίκες εάν θέλουμε να ανακτήσουμε τη θέση μας».

Για τις επιλογές του και το ρόστερ: «Οι παίκτες έχουν δεχθεί πως υπάρχει αυτός ο ανταγωνισμός. Να είναι συνειδητοποιημένοι για την ομάδα που παίζουν».

Για τους μουντιαλικούς: «Ο Ινμπόμ δεν σταμάτησε να προπονείται καθόλου. Ακόμα και την εβδομάδα που είχε άδεια με την Εθνική».

Για τον Μέσι και την κατάκτηση του Μουντιάλ: «Η ιστορία και οι εξελίξεις ήταν δίκαιες απέναντι στον Μέσι. Τον δικαίωσαν. Ήταν μία δίκαιη στέψη σε αυτό το Μουντιάλ για τον Μέσι. Δεν θα έπρεπε να αποχωρήσει χωρίς τον τίτλο. Ένας τίτλος που αποδεικνύει την αλήθεια».

Από το Blogger.