Ο Μάντζαρης στην 35άδα των αγώνων της Basket League

Σε δύο αξιοσημείωτα επιτεύγματα έφτασε ο Βαγγέλης Μάντζαρης μέσα από το παιχνίδι του Ιωνικού με τον Προμηθέα. Ένα συνολικά στη διαδρομή του στην Basket League και ένα ως παίκτης του Ιωνικού…

*Ο πολύπειρος γκαρντ πραγματοποίησε την 336η εμφάνιση του στο Πρωτάθλημα και μπήκε στην 35άδα της σχετικής λίστας. Ξεπέρασε τον Στράτο Περπέρογλου και «έπιασε» στην 33η θέση τον Νίκο Αργυρόπουλο και τον Χρήστο Ταπούτο.

*Με τις τέσσερις ασίστ που μοίρασε, έγινε ο 9ος που έφτασε τις 50+ με τον Ιωνικό στην Basket League.

Ακόμη για τον Ιωνικό…

*Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης με τους 19 πόντους του, έγινε ο 10ος στην ιστορία της Basket League που έφτασε τους 3.700+ στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα. Παράλληλα με τα πέντε λάθη που έκανε ξεπέρασε τα 600 μέσα από την 364η εμφάνιση του στην κατηγορία.

*Σε επίτευγμα με ασίστ, πέραν του Μάντζαρη, έφτασε και ο Ράισον Σίμονς. Με τις πέντε που μοίρασε χθες, έγινε ο 7ος πασέρ του Ιωνικού στην Basket League. Έφτασε τις 57 και ξεπέρασε κατά μία τον Γιουτζίν Λόρενς.

*Ο Νίκος Αρσενόπουλος συμπλήρωσε 50 εμφανίσεις στην Basket League. Έκανε ντεμπούτο στις 15 Οκτωβρίου 2017 ως παίκτης του Ολυμπιακού (Κύμη-Ολυμπιακός 56-85).

Από το Blogger.