Πρόστιμο 50.000 ευρώ στο Extra για τις εκπομπές του Άκη Τσουκαλά

Το ΕΣΡ επέβαλλε πρόστιμο ύψους 50.000 ευρώ στο Extra για εκπομπές του Τάκη Τσουκαλά με ύβρεις και άσεμνες εκφράσεις. 


Σε αυτές υπήρχε απαράδεκτο περιεχόμενο, γεμάτο ύβρεις και άσεμνες εκφράσεις, το οποίο παραβίασε την νομοθεσία περί ποιοτικής στάθμης και περί δυσμενών διακρίσεων λόγω εθνικότητας. Ακολουθούν μερικά παραδείγματα:

«Χαρήκατε βαζελάκια, ε; Λοιπόν είστε μέσα στην π@@@@ια, μέσα στην αυτό όλο την εγκληματική οργάνωση που έχετε φτιάξει εδώ και μια 15ετία και βάλε και χαίρεστε για αυτό. Μα, είστε γεννημένοι π@@@@ηδες. Εγώ σας γ@@αω στο ποδόσφαιρο, σε όλα τα αθλήματα, ο Ολυμπιακός».

«Η κυβέρνηση θέλει να αποκαθηλώσει την πιο άξια ομάδα και με π@@@@ιά να δώσει ό,τι τίτλο μπορεί στους τσάτσους της. Αυτά τα πράγματα, αν είχανε γίνει ρε π@@@ανες σε εσάς, όχι κυβέρνηση θα είχε πέσει, θα είχαν πέσει και των διπλανών κρατών οι κυβερνήσεις».

«Σου το έχουμε γ@@@σει εμείς το κ@@@@@κι σου. Εμείς σας έχουμε ξε@@@@σει. Πρέπει να σε είχα ξε@@@@σει κι εγώ. Εγώ δε γ@@αω π@@@ηδες».

Πρέπει να σημειωθεί ότι η ποινή αφορά και όσα ειπώθηκαν για τα αδέρφια Αντετοκούνμπο:

«Α, και να μην ξεχάσω, να μην ξεχάσω και εκείνον τον καραγκιόζη τον Αντεμπακούμπο. Μιλάμε για καραγκιόζη. Αυτός ξέρει μπάσκετ; Τι, επειδή ο αδερφός του παίζει εκεί, νομίζει, τι; Το παίζει και Έλληνας; Και δοξάζει και την Ελλάδα! Αλλά κάνει όμως και τις χειρονομίες αυτές εκεί, αυτά που κάνει τα καραγκιοζιλίκια! Ωραίος! Μπράβο ρε Αντεμπακούμπο, Έλληνα! Μπράβο. Εμείς οι Έλληνες δεν είμαστε τέτοιου είδους πάντως. Εσύ δεν ξέρω τι ρόλο παίζεις. Και μη μου πει κανείς «τι λες για τον αδερφό του»! Ζαμάν φου και ο αδερφός του και αυτός! Καραγκιοζιλίκια… αφήστε τα αυτά. Δεν τα κάνουν οι Έλληνες. Άλλοι, άλλοι ιθαγενείς τα κάνουνε. Κάθε καραγκιόζης… Δεν είπα για αυτόν «ιθαγενή», ό,τι είναι, ό,τι νιώθει εγώ δεν τον έχω για Έλληνα πάντως. Εγώ. Εσείς δώστε του και το, κάντε τον και πρόεδρο δημοκρατίας».

Από το Blogger.