Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ψάχνει προσωπικό για τη νέα του έπαυλη και δίνει μισθό ως και 6.000 ευρώ το μήνα!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο παρουσιάστηκε και επισήμως από την Αλ Νασρ σε μια φαντασμαγορική τελετή στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας.

Ωστόσο, σε λίγο καιρό αναμένεται να είναι έτοιμη η νέα έπαυλή του στο Κασκάις, ακριβό προάστιο της Λισαβόνας και σύμφωνα με την την ιταλική αθλητική εφημερίδα «Corriere dello Sport», ο «CR7» βρίσκεται σε αναζήτηση προσωπικού.

Φυσικά, όχι ακριβώς ο ίδιος αφού έχει άλλους ανθρώπους γι’ αυτές τις δουλειές, αλλά ως ιδιοκτήτης είναι εκείνος που θα πληρώνει και το δημοσίευμα υποστηρίζει πως οι μισθοί που προσφέρει είναι μεγάλοι.

Άλλωστε, η νέα έπαυλη θα είναι ένα εντυπωσιακό οίκημα, αξίας 21.000.000 ευρώ και επιφάνειας 3.000 τετραγωνικών μέτρων, εξοπλισμένο με γήπεδα τένις, εσωτερική και εξωτερική πισίνα, γυμναστήριο, τεράστιο γκαράζ για 20 αυτοκίνητα και έξυπνο σύστημα θέρμανσης.

Έτσι λοιπόν, για αυτό το τεράστιο οίκημα ο «CR7» και η σύντροφός του, Χεορχίνα Ροντρίγκες, αναζητούν υπαλλήλους που θα φροντίζουν να βρίσκονται όλα στην εντέλεια, όπως μπάτλερ, μάγειρα κ.λ.π.

Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο μισθός που προσφέρεται φτάνει τα 6.000 ευρώ τον μήνα, δηλαδή 72.000 ευρώ το χρόνο.

Η βίλα που θα μείνει στο Ριάντ

Όσο για τη ζωή του στο Ριάντ, αυτή θα είναι αντάξια του στάτους του και των απολαβών που ως το 2025 υπολογίζεται πως θα φτάσουν στα 500 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στη Σαουδική Αραβία θα μείνει στο προάστιο Αλ Μουχαμαντίγια όπου υπάρχουν και διεθνή σχολεία για να φοιτήσουν τα παιδιά του.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «The Sun», η βίλα που έχει επιλέξει κοστολογείται στα 14 εκατομμύρια ευρώ.

Έχει οκτώ υπνοδωμάτια, πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων καθώς και πολλές άλλες ανέσεις για εκείνον και τους οικείους του, αλλά και το προσωπικό που θα τον εξυπηρετεί καθώς θα προσπαθήσει να ανεβάσει το επίπεδο του πρωταθλήματος της Σαουδικής Αραβίας.

Στην Πορτογαλία, στο μεταξύ, αναφέρονται και σ’ ένα άλλο ζήτημα που φέρεται να απασχολεί τον «CR7»: Ποια από τα πολυτελή αυτοκίνητά του να μεταφέρει στη Σαουδική Αραβία.

 

Από το Blogger.