Αραούχο: «Ζητάω συγγνώμη από τον κόσμο για την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου»

Απογοητευμένος εμφανίστηκε ο Σέρχιο Αραούχο, μετά την ήττα της ΑΕΚ από τον ΠΑΣ Γιάννινα και ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο της Ένωσης για την εικόνα που παρουσίασαν στο πρώτο ημίχρονο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

«Το πρώτο ημίχρονο ήταν θλιβερό από την πλευρά μας. Δεν κάναμε τίποτα από αυτά που είχαμε δουλέψει. Ο αντίπαλος ήταν πιο αποτελεσματικός και πέτυχε δύο γκολ. Αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να σωπάσουμε και από αύριο να ξεκινήσουμε τη σκληρή δουλειά», δήλωσε αρχικά ο Αργεντινός στα κανάλια Novasports.

Για την έλλειψη συγκέντρωσης που ανέφερε ο Ματίας Αλμέιδα: «Για να το λέει ο προπονητής έτσι είναι. Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι δεν κάναμε τίποτα σωστά. Πρέπει να σωπάσουμε, να δουλέψουμε και να προετοιμαστούμε για το επόμενο ματς».

Για τη διαφορά από τον Παναθηναϊκό, που μεγάλωσε: «Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κερδίσουμε. Με κάθε τρόπο. Θα πρέπει να έχουμε την ίδια απόδοση με το προηγούμενο παιχνίδι. Ζητάω συγγνώμη από τον κόσμο για την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να κερδίσουμε.»

Για το αν θεωρεί πως το επιθετικό ποδόσφαιρο της ΑΕΚ θα την δικαιώσει: «Όταν δημιουργείς 17 ενέργειες και σκοράρεις ένα γκολ τα λέει όλα. Μπορεί να είχαμε έλλειψη τύχης, αλλά μας έλειψαν κι άλλα πράγματα».

Από το Blogger.