«Παγώνει τη μεταγραφή του Αντούνα η Κρουζ Αζούλ στον Παναθηναϊκό – Ζητάει περισσότερα χρήματα»

Ο Παναθηναϊκός κάνει ό,τι μπορεί για να αποκτήσει τον Ουριέλ Αντούνα, με τον εκπρόσωπό του μάλιστα να επιβεβαιώνει τις επαφές που λαμβάνουν χώρα ανάμεσα στο «Τριφύλλι» και την Κρουζ Αζούλ.

Οι εξελίξεις λοιπόν είναι καταιγιστικές, με τον ρεπόρτερ που μεταφέρει από την πρώτη στιγμή τα δεδομένα της υπόθεσης να τονίζει πως η μεξικανική ομάδα έχει μείνει ικανοποιημένη με το συνολικό ποσό που δίνουν πλέον οι «πράσινοι».

Αυτό που απομένει σύμφωνα με τον Kery είναι να αλλάξει ο διαμοιρασμός των χρημάτων, με την Κρουζ Αζούλ να λαμβάνει περισσότερα χρήματα από τα 600 χιλ. δολάρια που δίνει αυτή την στιγμή ο Παναθηναϊκός μπροστά και λιγότερα στο τέλος της σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

«Ο Παναθηναϊκός θέλει να οριστικοποιήσει την υπογραφή του Ουριέλ Αντούνα το συντομότερο δυνατό. Ο παίκτης θέλει να πάει στην Ελλάδα και η Κρουζ Αζούλ είναι ευχαριστημένη με το πλήρες ποσό της δεύτερης προσφοράς. Προς το παρόν φαίνεται ότι το πρόβλημα για να μπορέσουμε να φτάσουμε στην συμφωνία είναι στο αρχικό ποσό. Η Κρουζ Αζούλ θέλει περισσότερα».


Από το Blogger.