Στην ΑΕΚ επιστρέφει ο Ζίγκα Λάτσι, ενώ υπάρχει και πιθανή επιστροφή και του Γιάννη Μπότο

Μπορεί ο Ζίγκα Λάτσι να είχε επιστρέψει στην πατρίδα του απ’ το καλοκαίρι, για να αγωνιζόταν με την μορφή δανεισμού στην Κόπερ, ωστόσο όλο αυτό το διάστημα δεν πήρε παιχνίδια στα πόδια του, καταγράφοντας μόνο μια συμμετοχή, λόγω και κάποιων τραυματισμών που του έτυχαν.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, οι άνθρωποι της ΑΕΚ να πάρουν την απόφαση και να τερματίσουν τον δανεισμό του παίκτη, ο οποίος θα επιστρέψει στην ΑΕΚ και θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας.

Άλλωστε, ο Σλοβένος στόπερ έχει επιστρέψει στην Αθήνα εδώ και αρκετές ημέρες, αλλά πλέον η διακοπή του δανεισμού θα γίνει και επίσημα, επιστρέφοντας και ξεκινώντας ξανά προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Ματίας Αλμέιδα.

Απ’ εκεί και έπειτα, η επιστροφή του Λάτσι δεν θα επηρεάσει σε καμία περίπτωση τον σχεδιασμό της ομάδας, που αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις της.

Σε πρώτη φάση ο Λάτσι θα επιστρέψει στην ΑΕΚ και θα προπονείται υπό τις οδηγίες του Ματίας Αλμέιδα, ωστόσο δεν αποκλείεται να προβεί σε νέο δανεισμό, εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον, με τα Σλοβένικα ΜΜΕ να αναφέρουν ότι απασχολεί έντονα την ουραγό του πρωταθλήματος, Τάμπορ Σεζάνα.

Ενδεχόμενο επιστροφής και για Μπότο

Απ’ την άλλη όμως, φαίνεται πως δεν θα πραγματοποιηθεί μόνο μια επιστροφή, καθώς φαίνεται ότι και ο Φοίβος – Γιάννης Μπότος, φλερτάρει με την επιστροφή του.

Κάτι σίγουρο δεν έχει υπάρξει, αλλά λόγω ότι η Σέριφ δεν τον χρησιμοποιεί είναι πολύ πιθανόν η ΑΕΚ να διακόψει τον δανεισμό του και να επιστρέψει στο ρόστερ της.

Ωστόσο, μέχρι αυτή την ώρα κάτι επίσημο δεν υπάρχει, παρά μόνο κάποιες σκέψεις των Κιτρινόμαυρων, που αφορούν τον Μπότο.

Από το Blogger.