Στην τελική ευθεία η μεταγραφή του Μαντσίνι στον Παναθηναϊκό - Υπογράφει τριετές συμβόλαιο

Ο Παναθηναϊκός έχει φτάσει από χτες σε πλήρη συμφωνία τόσο με τον Άρη, όσο και με τον Ντάνιελ Μαντσίνι, προκειμένου να εντάξει στο ρόστερ του τον 26χρονο εξτρέμ.

Ο παίκτης μάλιστα βρίσκεται από χτες στην Αθήνα, πιέζοντας με κάθε τρόπο για την ολοκλήρωση του «deal», ενώ πλέον έχουν διευθετηθεί και οι τελευταίες λεπτομέρειες, με τον Μαντσίνι να θεωρείται παίκτης του «Τριφυλλιού».

Με την «χρυσή τομή» να έχει βρεθεί λοιπόν, οι Θεσσαλονικείς έστειλαν σήμερα όλα τα απαραίτητα έγγραφα στον Παναθηναϊκό, κάτι που σημαίνει ότι απομένει μόνο η ανακοίνωση για την μετακίνηση του Αργεντινού στους «πράσινους». 

Κατά την διάρκεια της χτεσινής ημέρας ο Παναθηναϊκός βρισκόταν διαρκώς σε διαπραγματεύσεις με την πλευρά του Άρη, προκειμένου να καταφέρει να ολοκληρώσει την μεταγραφή του Ντάνιελ Μαντσίνι.

Το «deal»… έκλεισε τελικά μετά τα μεσάνυχτα, με τους «πράσινους» να έχουν φτάσει πολύ νωρίτερα σε συμφωνία με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος μάλιστα έδειξε εξ’ αρχής και με κάθε τρόπο την επιθυμία του να ενταχθεί στο «Τριφύλλι».

Το συμβόλαιο που θα υπογράψει ο 26χρονος εξτρέμ λοιπόν θα είναι τριετές, ενώ οι απολαβές του θα ανέρχονται στις 700 χιλ. ευρώ ετησίως, με τον Γιοβάνοβιτς να αποκτά μια επιπλέον και ποιοτικότατη λύση στα άκρα της επίθεσης.

Από το Blogger.